BİZ KONYALIYIZ

Torku Konyaspor Basketbol Başantrenörü Aziz Bekir, ailesiyle birlikte Konya’da mutlu olduklarını belirterek, ‘Konya şehri bizim yaşantımızı çok uygun bir şehir. Artık biz Konyalı olduk” dedi.

KONYA'YI SEVİYORUZ

Torku Konyaspor Basketbolda 3.sezonunu geçiren Aziz Bekir, özel hayatından takımın performansına kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.  Bir TV programında konuşan Bekir, ailesiyle birlikte Konya’da yaşamaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Bekir, “Konya şehri bizim yaşantımızı çok uygun bir şehir. Burada mutluyuz. İleride ben Konya’dan ayrılsam da çocuklarım Konya’da büyüyecek. Çocuklarımız Konya’ya emanet. Artık biz Konyalı oldukve bundan da çok memnunuz” dedi.

POTANSİYELLİ OYUNCULAR VAR

Bütçelerine göre şuanda müthiş bir yerde olduklarını söyleyen deneyimli antrenör, “Bütçeye bakacak olursak, ligde kalırsak büyük bir iş yapmış olacağız. Şuanda 6 galibiyetimiz var. Sezon öncesi düşüncelerimize göre müthiş bir yerdeyiz” dedi. Sean Williams ile çalışmak zor mu şeklindeki bir soruyu Boşnak antrenör “Paramız az olduğu için yeni sezonda kendisini alalım ama bazı şeylerini idare edelim dedik. Çok potansiyelli bir oyuncu. İdare ediyoruz onu. Ama Sean çok dürüst bir insan. Benimle beraber kalmasının sebebi de budur. Ben kötü niyetli olduğunu görmediğim sürece ben bazı kaprisleri görmemezlikten gelirim. İyi niyetli bir oyuncu. Düşüşleri ve yükselişleri var. Son maçta korkudan kimse içeriye giremedi. Ama bunu her maç yapamıyor. Her maç böyle oynasa zaten NBA’de tekrar oynardı”

TARAFTARLAR MUHTEŞEM

Torku Konyasporlu taraftarların kendilerini her maçta yalnız bırakmadığını ifade eden Bekir, “Biz bu sene bütçemiz düşünce taraftar gelmez diyorduk. Ama bu sene daha çok taraftar gelmeye başladı. Biz arkaya arkaya 5 maç yenilince daha kimse gelmez diye düşündük ama yenilmemize rağmen halen gelmeye devam ediyor. Bizde onların sevgisine desteğine oynadığımız basketbolla layık olmaya çalışıyoruz. Onlar bize, bizim verdiklerimizden daha çoğunu veriyor. Maçlarımıza gelen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

TRABZON MAÇI ZOR OLUR

Pazar günü Trabzonspor ile zorlu bir maça çıkacaklarını hatırlatan Bekir, “Trabzon çok iyi takım ve son hafta Daçka’yı yendiler. Sert oynuyorlar. Taraftarların yaratacağı atmosferle bu maçı kazanmak istiyoruz. Oyuncularım maçta yüzde yüz performansla oynamalı. Biz onları yenebilirsek alt gruptan kurtulacağız ve üst sıralara yaklaşacağız. Bu maçı kazanırsak hayallerimiz ikinci yarıda farklı olabilir. 1,5 milyon insan var bu şehirde. 4 bin kişilik salonu dolduramaz mıyız? Maçın gelirlerini de down sendromlu çocuklara armağan edeceğiz. Hem bize destek olsunlar hem de anlamlı bir kampanyaya katkıda bulunsunlar” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri