Biz iyi takım olduk

Konyasporun genç kalecisi Ercüment Kafkasyalı, takımda en üst düzeyde bir arkadaşlığın olduğunu belirterek, aynı çizgide devam edeceklerini söyledi. Ercüment, taraftardan destek istedi

Konyaspor’un genç kalecisi Ercüment Kafkasyalı, takımda en üst düzeyde bir arkadaşlığın olduğunu belirterek, aynı çizgide devam edeceklerini söyledi. Ercüment, taraftardan destek istedi

 

 

Konyaspor’da arkadaşlığın en üst düzeyde olduğunu söyleyen kaleci Ercüment Kafkasyalı, sezon başından bu yana mücadele çizgilerinden en ufak bir sapma olmadığını ve her maçta kazanmak için son ana kadar ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtirken, takım olarak kendilerine bir hedef belirlediklerini ve bunu gerçekleştirmek için ellerinden geleni yapacaklarının altını çizdi.

 

Sezona iyi başlayamamalarına rağmen Bucaspor deplasmanında alınan beraberlikle toparlandıklarını ve sonrasında takip eden 10 maçlık dönemde yenilmediklerini belirten Ercüment Kafasyalı, “Genç ve tecrübeli oyuncuların yer aldığı karma bir takımız. Takımda arkadaşlık, birlik-beraberlik gerçekten çok iyi. Bu da bizim en büyük avantajımız. Geride kalan 13 haftaya bakıldığında bizden daha iyi takımın olmadığını gördük. Şanssız maçlarımız oldu. Şayet berabere kaldığımız maçlardan 2-3 tanesini kazanmış olsaydık bugün ligin zirvesinde biz olurduk. Ancak her şeye rağmen bulunduğumuz durum hiçte kötü değil. Akhisar deplasmanından aldığımız 1 puan kaçırdığımız galibiyete bakıldığında kayıp gibi görünse de özellikle sezonun ikinci yarısının daha da zorlu geçeceğini düşünürsek kazanç olabilir. Biz takım olarak kendimize bir hedef belirledik. Bu kendi aramızda. Bu hedefe ulaşma adına elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. 13 maça bakıldığında kazanma adına sahaya koyduğumuz duruşumuzdan ve çizgimizden hiçbir maçta en ufak bir sapma olmadığını herkes gördü. Böyle de devam edeceğiz. Sezon sonu ne olur onu da bekleyip göreceğiz” dedi.

 

Gaziantep Belediye ile oynanacak maça da değinen genç kaleci Ercüment Kafkasyalı, “Ligde kolay maç yok. Bunu herkes biliyor. Kendi sahamızda oynuyoruz. Bu avantajımızı iyi kullanıp kazanmak ve üst sıralara biraz daha yaklaşmak istiyoruz. Bunu başaracağımıza inanıyoruz. Bu maç bizim için önemli bir maç. Dolayısıyla taraftarlarımızın maça gelerek bize destek vermesini istiyoruz. Onların vereceği destekle maçı daha rahat kazanacağımızı düşünüyorum. Konyaspor başarıya giden bu yolda taraftar desteğini de arkasında görmek istiyor. Bu nedenle taraftarımız tribünde, biz de sahada coşup maçı kazanalım” diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri