‘Birlikte güçlü Türkiye’nin parçasıyız’

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Çalışan Gençlik Meclisi’nin İkinci Olağan Genel Kurulu’nda yeni başkan Mehmet Kuyucu oldu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Taş Bina Kültür Sanat’ta gerçekleştirilen Çalışan Gençlik Meclisi’nin 2. Genel Kurulu’na katılarak gençlerle bir araya geldi.

Çalışan gençler için çıktıkları yolda bugün gelinen noktada 6 bin 500 üyesiyle Türkiye’ye örnek bir iş ortaya çıktığını belirten Altay, emek ve gayretlerinden dolayı önceki dönem Gençlik Meclisi Başkanı Veli Vural’a teşekkür etti.

Filistin’de yaşanan zulme dikkat çeken Başkan Altay, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Hepimizin bir hedefi var. Büyük ve güçlü bir Türkiye inşa etmek. Hakikaten Filistin'de yaşananlar nedeniyle içimiz kan ağlıyor ama yapabildiğimiz tek şey var; bulunduğumuz ortamlarda bunu kınamak. Ben inanıyorum ki Allah bize bunu elimizle düzelteceğimiz zamanları da gösterecek. Onun için güçlü olmak zorundayız. Büyük bir ülke olmak zorundayız ve her manada yetişmiş insan kaynağına ihtiyacımız var.”

TÜRKİYE’YE ÖRNEK BİR İŞ ORTAYA ÇIKTI

Çalışan Gençlik Meclisi’nin Türkiye’ye örnek bir proje olduğunu ifade eden Başkan Altay, sözlerini şöyle sürdürdü: “Konya Modeli Belediyecilik anlayışıyla Türkiye'ye örnek bir belediyecilik yapıyoruz. Doğru olan kişinin yardımcısı Yüce yaradandır, onun için istikametimizi asla kaybetmeyelim, büyük ve güçlü Türkiye'nin bir parçası olarak yolumuza devam edelim. Konya Büyükşehir Belediyesi olarak Çalışan Gençlik‘in ve sizlerin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Yeni görev alan arkadaşlarımıza bu vesileyle tekrar başarılar diliyorum emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum.”

HABER MERKEZİ



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri