Birlik Vakfı’ndan Atb’ye Ziyaret

Birlik Vakfı Adana Şube Başkanı Mustafa Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan’ı ziyaret etti. ATB Genel Sekreteri Mustafa Hızlı’nın da hazır bulunduğu ziyarette vakfın çalışmaları hakkında...

Birlik Vakfı Adana Şube Başkanı Mustafa Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan’ı ziyaret etti.

ATB Genel Sekreteri Mustafa Hızlı’nın da hazır bulunduğu ziyarette vakfın çalışmaları hakkında bilgi veren Mustafa Çalışkan, 1985 yılında İstanbul’da kurulan vakfın 18. şubesini Adana’da açtıklarını belirtti. Şube Başkanı Çalışkan, “Bakanlar Kurulu kararıyla kamu yararına çalışan sosyal ağırlığı olan bir vakıfız. Adana ile ilgili hem eğitim, hem kültür alanlarında projeler üreterek katkı sağlayacağız. Bu arada ülkemizin, şehrimizin üstün nitelikli, ekonominin içerisinde olup, ekonomiye yön vermiş şahsiyetlerinin, tanınmış isimlerinin, bilgisinden ve görgüsünden yararlanmak üzere şehrimizin dinamiklerinden Adana Ticaret Borsa’sını ziyaret ederek kent yararına üreteceğimiz projeleri birlikte yürütme anlamında birlikte çalışmak istiyoruz.” dedi.

Adana’ya yararı olacak her türlü kültür hizmetlerine destek olacaklarını belirten Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan, “Adana’yı ilgilendiren ayağı yere sağlam basan tüm projelerde varız. Adana’da bulunan diğer odalarla, valilik, belediyelerle, organize sanayi bölgesiyle ve siyasi otorite ile işbirliği yapmaktayız. Sizler yakından tanıdığımız işine sahip çıkan başarılı işletme sahipleri, işadamlarısınız. Sizlerle birlikte şehrimiz, ülkemiz yararına insanlarımızın eğitimini, kültürünü geliştirme adına yapılacak çalışmaların, üretilecek projelerin içerisinde seve seve yer alırız.” diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri