'Birleşen Gönüller' Haftanın En Çok İzlenen Filmi Oldu

1940’lı yılların Sovyet Rusya’sından 1990’lara uzanan gerçek bir hikâyeyi anlatan Birleşen Gönüller filmi, 24 Ekim’de seyirciyle buluşmuştu. Üç günde 205 bin kişinin izlediği film, haftanın en iyisi oldu.Hollywood stüdyolarında...

1940’lı yılların Sovyet Rusya’sından 1990’lara uzanan gerçek bir hikâyeyi anlatan Birleşen Gönüller filmi, 24 Ekim’de seyirciyle buluşmuştu. Üç günde 205 bin kişinin izlediği film, haftanın en iyisi oldu.

Hollywood stüdyolarında çekilen dev bütçeli 'Birleşen Gönüller' filmi 205 bin 148 kişinin izledi. ‘Birleşen Gönüller’ cuma günü vizyona giren filmler arasında ilk sıraya yerleşti. İlk üç günde, ‘Fury’ isimli Amerikan filmini 58 bin 35 kişi, ‘Sabit Kanca 2’ filmini ise ancak 30 bin 110 kişi seyretti.

Birleşen Gönüller’de; Niyaz ve Cennet’in yolları savaşla ayrılır. İkilinin yolu bu kez çalışma kampına giden Cennet’in olduğu trende kesişir. Ama burada da kavuşamayan çiftin yolları trenden kaçmak isterken yine ayrı düşer. Bir daha hiç bir araya gelemeyen Niyaz ve Cennet, 1990’lı yıllarda Türkiye’den Kazakistan’a okul açmaya giden Yunus ve Dilek çiftiyle birleşecektir.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri