Birleşen Gönüller Filmi Erzincalı Sinema Severleden Tam Not Alıyor

24 Ekim'de vizyona giren 'Birleşen Gönüller' filmi Erzincanlı sinemaseverlerle buluştu. Özellikle akşam seanslarının kapalı gişe oynadığı film izleyenlerden tam not alıyor. 1990'lı yıllarda Orta Asya'ya sevgi tohumları ekmek için giden...

24 Ekim'de vizyona giren 'Birleşen Gönüller' filmi Erzincanlı sinemaseverlerle buluştu. Özellikle akşam seanslarının kapalı gişe oynadığı film izleyenlerden tam not alıyor. 1990'lı yıllarda Orta Asya'ya sevgi tohumları ekmek için giden eğitim gönüllüsü bir öğretmen ve eşinin Kazakistan'daki hikayesiyle başlayan film, Kuzey kafkasyalı yeni evli bir çiftin 2. Dünya Savaşı'nın acı dolu günlerini ve savaşın getirdiği yıkımları yaşamalarıyla devam ediyor.

Ser film tarafından Hollywood stüdyalarında çekilen ve 10 milyon TL'nin üzerinde bir bütçesi bulunan Birleşen Gönüller filmi konusu, görsel efektleri ve film tekniği olarak uzun süre kensinden söz ettirecek filmler arasında görülmekte. Film ile ilgili görüşlerini paylaşan Erzincan Özel Otlukbeli Koleji Müdürü Zafer Gömleksiz, "Gözyaşalarıyla izlediğimiz bir film, uzun zamandır bu kalitede bir Türk filmi izlememiştik, oldukça başarılı bir yapım." dedi.

Özellikle film içerisindeki diyaloglarda geçen "Hadiselerin tesirinde kalan hadiselere tesir edemez" sözünün insanlar için hayat felsefesi olacak nitelikte bir söz olduğunu belirten Gömleksiz, "Bu bakımdan Birleşen Gönüller filmi uzun süre adından söz ettirecek önemli filmlerden birisi olacaktır, emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi. Erzincan Ermerkez Esin Sineması'nda 3 hafta daha gösterimde olacak olan film her gün 11.00, 18.00 ve 20.15 seanlarıyla izleyici karşısına çıkıyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri