'Birleşen Gönüller' Filmi 1 Milyon İzleyiciyi Aştı

24 Ekim’de vizyona giren ve yönetmenliğini Hasan Kıraç’ın yaptığı 'Birleşen Gönüller' adlı film 1 milyon izleyiciyi aştı. 2. Dünya Savaşı döneminde Kafkaslar’da yaşanan gerçek bir hikâyeyi beyazperdeye aktaran film için geçen...

24 Ekim’de vizyona giren ve yönetmenliğini Hasan Kıraç’ın yaptığı 'Birleşen Gönüller' adlı film 1 milyon izleyiciyi aştı.

2. Dünya Savaşı döneminde Kafkaslar’da yaşanan gerçek bir hikâyeyi beyazperdeye aktaran film için geçen hafta sonu 111 bin 316 kişi bilet aldı. Boxoffice Türkiye’nin verilerine göre; film 1 milyon sınırını aşarak 1 milyon 68 bin 646 seyirciye ulaştı.

Yapımcılığını SER Film, yönetmenliğini ise Hasan Kıraç’ın üstlendiği filmin çekimlerine 27 Kasım 2013’te Bulgaristan’da başlandı. Savaş sahneleri, Hollywood’un ABD dışındaki platolarından olan, Cehennem Melekleri, Herkül, 300 Spartalı, Conan gibi filmlerin çekimlerinin yapıldığı Nuboyana stüdyolarında çekildi.

Filmin başrollerinde Hande Soral, Serkan Şenalp, Fikret Hakan, Atılgan Gümüş, Yağmur Kaşifoğlu ve Sema Çeyrekbaşı oynuyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri