"Birleşen Gönüller" Farklı Kültürleri Buluşturdu

Mersin'de farklı kültürlerin temsilcileri ve vatandaşlar "Birleşen Gönüller" filminde bir araya geldi. Mersin Kültürlerarası Diyalog ve Merkezi'nin (MEKADİM) davetlisi olarak şehirdeki şehirdeki farklı kültürlerin temsilcileri ve vatandaşları...

Mersin'de farklı kültürlerin temsilcileri ve vatandaşlar "Birleşen Gönüller" filminde bir araya geldi.

Mersin Kültürlerarası Diyalog ve Merkezi'nin (MEKADİM) davetlisi olarak şehirdeki şehirdeki farklı kültürlerin temsilcileri ve vatandaşları "Birleşen Gönüller" filmini izledi. Palm City Alışveriş Merkezi'ndeki Cinemarine'de bir seansa gelen izleyicilerin arasında Latin Katolik Kilisesi rahibi Henry Leylek, Akdeniz Roman Federasyonu Başkanı Ali Daylam, Avrupa Konseyi Türkiye Romanlar Temsilcisi Özcan Purçu ve bir çok roman vatandaşta yer aldı. Filmde duygu dolu sahnelere dayanamayan bazı roman vatandaşlarının gözyaşlarına engel olamadıkları görüldü. Filmde yurtdışına Türk okullarının açılması için giden vatandaşlarımızın karşılaştıkları zorluklarla beraber birbirine kavuşmaya çalışan aşıkların hikayesi oldukça etkiledi.

Vatandaşlar film izledikten sonra yaptıkları açıklamalarda oldukça duygu yüklü olduklarını ve filmin yaşama dair verdiği mesajlarlardan etkilendiklerini dile getirdiler. Film snunda izleyicilere aşure ikram edildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri