Birçok ülkenin lezzeti Türkiye'de buluşuyor

22-25 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi / Cnrexpoda gerçekleştirilecek olan 19. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı - Gıda11 hakkında değerlendirmelerde bulunan ITE Group

22-25 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi / Cnrexpo’da gerçekleştirilecek olan 19. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı - Gıda’11 hakkında değerlendirmelerde bulunan ITE Group PLC. - EUF AŞ Pazarlama Koordinatörü İnci Önal, bu yıl 19. düzenlenen Gıda Fuarı'nın dünyanın dört bir yanında gerçekleşen Worldfood Fuarları ile koordineli olarak çalışmalar yürüterek bir dünya markası olma sürecinde önemli bir adım attığını söyledi. 2011 Gıda Fuarı sektörün gelişmesinde ve yeni pazarlara açılmasında önemli bir rol üstlendiğini belirten İnci Önal, "Türk gıda ve içecek sektörünün, son yıllarda büyük gelişmeler kaydetmesini, krizleri geride bırakmasını ve yurt dışında yapılan ziyaretçi ve tanıtım çalışmaları sayesinde bölge pazarındaki öneminin artmasını sağlayan fuar, bu yıl da sektördeki bu önemli rolünü arttırarak devam ettirmek üzere kapılarını açacak. Hem ulusal hem de uluslararası işbirlikleri yapma ve yeni bağlantılar kurma imkânı veren fuar, IPACK ile birlikte toplam 5 salonda sektörün önde gelen 400’ün üzerinde firmasına ve yaklaşık bin markaya ev sahipliği yapmayı planlıyor. Firmaların şimdiden yoğun ilgili gösterdiği Gıda 2011, sektörün gündemini belirleyecek" dedi.

 

'2011 GIDA FUARINA BİRÇOK ÜLKE

 

LEZZETLERİNİ TÜRKİYE İLE BULUŞTURACAK'

 

"İtalya, Almanya, Norveç, Kanada, Yunanistan, Bosna Hersek, Kosova, Polonya, Suriye, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Sri Lanka, Hindistan, Tayland, Çin, Ekvator ve Kolombiya’dan birçok uluslararası firma 19. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’nda dünya lezzetlerini Türkiye ile buluşturacaktır" diyen Önal, fuara bireysel katılımların yanı sıra Almanya, Hindistan, Bosna, Tayland, Ekvator ve Kolombiya fuara ülke katılımı yaparken, Kanada Tarım Bakanlığı fuarında temsil edileceğini söyledi.

 

Gıda 2011 ile eş zamanlı yapılacak olan 26. Uluslararası Ambalaj, Paketleme ve Gıda İşleme Sistemleri Fuarı (IPACK 2011) hakkında da bilgi veren ITE Group PLC. - EUF AŞ Pazarlama Koordinatörü İnci Önal, "300’ün üzerinde yerli ve yabancı firmanın katılım göstereceği bu fuarda gıda işleme makineleri, şişe yıkama, dolum ve kolileme makineleri, dörtkenarı yapışık sistemler, termoform sistemler, konveyör sistemler, özel paketleme makineleri, hamur işleme makineleri, ekmek ve unlu mamul pişirme fırınları, pasta, bisküvi, çikolata ve şekerleme üretim makineleri ve ekipmanlar, başta olmak üzere pek çok ürün yer alıyor" ifadelerini kullandı.

 

MERHABA

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri