Bir zamanlar Konya milletvekiliydi! Şimdi bisikletle geziyor

Eski AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya milletvekili Ahmet Sorgun, vekilliği sonrası bisikletle geziyor. Kimileri Sorgun için “İşte olacak olan son bu” derken, kimisi de “Helal olsun. Bu önemli” yorumlarında bulunuyor

'AK Parti' denince Konya'da akla gelen ilk isimlerden biri Ahmet Sorgun oluyor. 1958 yılında Konya'nın Hadim ilçesinde doğan Sorgun, Konya Büyükşehir Belediyesi’nde 1. Hukuk Müşavirliği ve Genel Sekreter yardımcılığı yaptı. Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi’nde (KOSKİ) Teftiş Kurulu Başkanlığı, Genel Müdür Yardımcılığı ve Genel Müdürlük görevlerinde bulundu. Sorgun, AK Parti Konya İl Başkanlığı görevinde de bulundu. AK Parti Konya'da uzun yıllar milletvekilliği yapan Ahmet Sorgun, bir dönem de AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevinde de bulunmuştu.

ONU BİSİKLETLE GÖREN ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMİYOR

Önceki dönem AK Parti Konya Milletvekili olan Sorgun, vekilliği sonrası yaşamını Konya'da sürdürüyor. Köyde tarla işleriyle uğraşan Sorgun, şehir merkeziyle bağını da kesmiyor. Sorgun, özellikle şehir merkezinde bisikletle gezmeyi tercih ediyor. AK Parti'nin kilit isimlerinden biri olan Sorgun'u bisikletle gören Konyalılar şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

FOTOĞRAF TARTIŞMALARA NEDEN OLDU

Önceki gün bir sosyal medya kullanıcısı 27. dönem AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun'u bisikletle gezerken fotoğrafladı. O fotoğraf, sosyal medyada paylaşıldı. Fotoğrafa yoğun beğeni gelirken, tartışmalar da eksik olmadı. Bazı Konyalılar, bir insanın ne kadar makam ve mevki sahibi olsa da sonunun böyle olacağını, kendi başına kalacağını ifade ederken kimileri de Ahmet Sorgun'u vatandaşın arasına karışmasından dolayı tebrik etti. Ahmet Sorgun'un vekilliği döneminde de bisikletle Konya'da gezdiği görülmüştü.

EMRE ÖZGÜL

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Haber Haberleri