“Bir ve beraber olursak”

Tarsus İdmanyurdu maçı ardından açıklamalarda bulunan Konya Anadolu Selçukluspor Başkanı Mehmet Günbaş birlik ve beraberlik çerçevesinde buluşulduğunda camianın önünde kimsenin duramayacağını ifade etti.

Spor Toto  2. Lig’de oynanan Tarsus İdmanyurdu – Konya Anadolu Selçukluspor maçı ardından Tarsus’ta açıklamalarda bulunana Konya Anadolu Selçukluspor Başkanı Mehmet Günbaş, bir ve beraber olmanın camia adına önemli olduğuna dikkat çekti.

“ŞİMDİYE KADAR NERDEYDİNİZ?”

Günbaş, Tarsus İdmanyurdu deplasmanında önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Maça gerçekten güzel başladık. Arkadaşlarımız tempolu şekilde maça başlayarak,  iyi bir son uç aldılar. Rakibi sahasına hapsederek oradan çıkartmadılar. Takım ruhu, çalışma bugün 10 numaraydı. Soyunma odasında da söyledim, “Böylesi güzel bir oyun ortaya koyabiliyordunuz da nerelerdeydiniz?” Gerçekten Anadolu Selçukluspor, Tarsus deplasmanında inanılmaz bir oyun ortaya koydu.” dedi.

“KONYA BU İŞTE”

Tarsus deplasmanında takımın yanında yer alanlara da teşekkür eden Mehmet Günbaş, “Bu gün bizleri burada yalnız bırakmayan yöneticilerimize ve yerel basınımızın temsilcilerine çok teşekkür ederim.  Konya bu işte. Kenetlenirsek, birlik ve beraberlik içerisinde olursak yapamayacağımız hiçbir iş yok. Herkese çok teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.  

“HATAYSPOR’U YENERİZ”

Başkan Günbaş haftaya oynayacakları Hatayspor maçıyla alakalı olarak ise şu şekilde konuştu, “Haftaya Hatayspor deplasmanındayız. İnşallah Hatay deplasmanından da yeneriz, yenemesek de 1 puan  ile döneriz. Oradan da istediğimizi alarak döneceğimize inanıyorum”

NİHAT ERDOĞAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri