Bir puanı kazanç olarak görmeliyiz

Adana Demirspor karşısında alınan beraberliği değerlendiren Arabam.com Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut alınan bir puanı kazanç olarak değerlendirmek olduklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalan Arabam.com Konyaspor’da teknik direktör İlhan Palut zor bir deplasmanda 1 puanı kazanç olarak görmelere gerektiğini söyledi

Arabam.com Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, rakiplerinin formu ve kadrosunda barındırdığı özel oyuncular nedeniyle zor bir deplasmana geldiklerinin bilincinde olduklarını belirtti.

Sakin kalıp, topa sahip olarak Adana Demirspor'un yüksek temposunu bir şekilde durdurma planıyla maça başladıklarını ifade eden Palut, şunları kaydetti:

"İlk yarı rakibin pozisyon anlamında öne çıktığı anlar oldu. İkinci yarı genel oyun akışı çok dengeliyken, zaman zaman topa da sahip olduk ama pozisyona girme açısından rakip bizden daha iyiydi açıkçası. Keyifli bir maç olduğunu düşünüyorum. Bizim pozisyonlara ve rakibin pozisyonlarına baktığımız zaman buradan aldığımız 1 puanı bir kazanç olarak görmemiz gerekiyor. Tabii ki 3 puanı almak isterdik."

Hücumsal olarak sıkıntı yaşadıklarını belirten Palut, "Kritik ve efektif oyuncularımız istediğimiz performansı gösteremiyor. Ya da teknik ekip olarak başta da ben onları beklenen performansa çıkaramıyoruz. Konuşacağız, sorunu çözmeye çalışacağız. Eğer aşamazsak daha iyi mücadele edecek, oyuncuları kullanmamız, bu efektif oyuncuları da maçın belirli yerlerinde kullanmamız gerekir. Var gücümüzle bu konuda çalışacağız" diye konuştu

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri