Bir puan da önemli

Avcan: Konyaspor kesinlikle hak ettiği yere gelecek. Sivasspor önünde kazanma adına her şeyi yaptık, ama gol atamadık. Ancak bu yarışta alınan her puanın da çok çok önemli olduğunu biliyoruz

Konyaspor Basın Sözcüsü Nadir Avcan, taraftar desteğini yanına alan temsilcimizin Sivasspor karşısında sezonun en iyi mücadelelerinden birini ortaya koyduğunu ifade ederek, “Galip gelemediğimiz için üzgünüz. Konyaspor gibi oynadığımız zaman rakip kim olursa olsun yenebileceğimizi gösterdik. Kalan haftaları iyi değerlendirerek sezonu üst sıralarda bitireceğimize olan inancımızdan bir şey kaybetmedik” dedi.

KAZANMAK İÇİN HERŞEY YAPILDI
Yeşil-beyazlı ekibin lig lideri Sivasspor karşısında sahada kazanmak adına her şeyi yaptığını ancak sonuca gidecek golü bulamadıkları için beraberliğe razı olduklarını söyleyen Avcan, “Bizim için rakibin isminin önemli olmadığını, Konyaspor gibi oynadığımız zaman neler yapabileceğimizi bu maçta naklen yayın aracılığıyla tüm Türkiye’ye gösterdik. Sivasspor’a karşı nasıl oynanması gerekiyorsa bunu yaptık. Önemli pozisyonlara girdik. Ama sonucu değiştiremedik. Alınan beraberliğe oyuncularımızın emeklerinin tam karşılığını alamadıkları için üzülsek de, ligde her puanın değerli olduğunu düşünüyoruz ve bununla teselli buluyoruz. Şehirde takımımıza karşı azalan güveni yeniden üst düzeye çektiğimizi ve olumsuz düşünceleri yıktığımızı düşünüyorum. Sivasspor maçında tribünleri doldurarak bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Konyaspor’un taraftar desteğini yanına alarak neler yapabileceği ortada. Aynı desteği iç sahada oynayacağımız kalan 3 maçımızda da arttırarak devam ettirmelerini istiyoruz” diye konuştu.
HAKEMLER DAHA DİKKATLİ OLMALI
Basın Sözcüsü Nadir Avcan, sezonun son haftalarına girildikçe ligin zirvesinde olduğu gibi alt sıralarda da büyük bir mücadelenin yaşandığına işaret ederek “Konyaspor Kulübü olarak bugüne kadar maruz kaldığımız hatalara rağmen hakemlerimizin iyi niyetlerinden kesinlikle şüphe etmedik. Hakemlerimizin biraz daha dikkatli olmalarını ve yaptıkları hatalarla sonuçlara etki etmemelerini istiyoruz” diyerek MHK’ya mesaj gönderdi.  Ligin 29.haftasında deplasmanda oynananacak Kayserispor maçı ile ilgili de görüşlerini açıklayan Konyaspor Basın Sözcüsü Nadir Avcan, “Son haftalar her takım için büyük önem taşıyor. Ligde yenemeyeceğimiz takım yok. Alt sıralardan kurtulmak için çaba harcayan takımların birbirleriyle oynadığı haftalarda gerekli puanları alarak en kısa sürede tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyoruz. Kayserispor maçı bu nedenle bizim için çok büyük önem taşıyor. Zorlu geçecek mücadeleden istediğini alan taraf olarak ayrılacağımıza inanıyorum. Bu konuda teknik ekibimize ve futbolcularımıza güvenimiz tam” diyerek sözlerini noktaladı.
KAYSERİ HAZIRLIKLARI BAŞLIYOR
Konyaspor’da lider Sivasspor karşılaşmasının ardından futbolculara verilen iki günlük izin bugün sona eriyor. Yeşil-beyazlılar, bugün saat 15.00’de Kayserispor maçının ilk çalışmasını yapacaklar. Bugün başlayacak olan Kaysersipor maçı hazırlıklarına tüm futbolcuların katılacağı bildirilirken, Sivasspor maçında sakatlanan Veysel Cihan ile Mehmet Çoğum’un tedavi görecekleri, bu iki oyuncunun da Kayserispor maçına yetiştirilmeye çalışılacakları öğrenildi.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri