Bir Karakteri Aynı Filmde 20 Aktör Canlandıracak

Güney Koreli film şirketi New, aynı rolü 20 farklı aktörün oynadığı "Beauty Inside" filminin çekimlerine başladığını duyurdu.Son zamanlarda sıra dışı dizi ve filmleri ile dikkatleri üzerine çeken Güney Koreli prodüksiyon şirketleri...

Güney Koreli film şirketi New, aynı rolü 20 farklı aktörün oynadığı "Beauty Inside" filminin çekimlerine başladığını duyurdu.

Son zamanlarda sıra dışı dizi ve filmleri ile dikkatleri üzerine çeken Güney Koreli prodüksiyon şirketleri bu projelerine bir yenisini daha ekliyor. Geçen yıl sinema sektörüne en çok sermaye yatıran ikinci şirket New, "Beauty Inside" adında çekmekte olduğu film ile oyunculuk ve sinema sektöründe bir yeniliğe kapı aralıyor. Film, her gün uyandığında farklı bir insana dönüşen Woo-jin adındaki bir gencin, İsu adındaki bir kıza olan aşkını anlatıyor.

New’den yapılan açıklamada filmde, Woo-jin karakterini oynamak için 20’den fazla ünlü aktör ile anlaşıldığı bildirildi. Ayrıca hayal dünyası ve geçmiş sahneler de dahil edildiğinde, Woo-jin rolünü oynayacakların 70'e çıkabileceği ifade edildi.

Güney Kore’de bir ilk olacak filmin, yurt dışında da büyük ses getireceği öngörülüyor. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri