Bir incide özel tasarımlar

Konyada ilk olarak inci, gümüş ve doğal taşların oluşumundan tasarlanarak hazırlanan ve birbirinden güzel takıların yer aldığı Bir İnci mağazası düzenlenen törenin ardından dualarla hizmete girdi
Şato Form yaya yürüyüş yolu üzerinde faaliyetine başlayan, ‘Bir İnci Gümüş Takı Mağazası’nda satışa sunulan kolye, yüzük ve küpeden oluşan takım set takıların en büyük özelliği bir eşinin bulunmaması.
Konya’da bu alanda ilk olma özelliğini elinde bulundurduklarını ifade eden iş yeri sahibi Lütfi Çakmak, “Mağazamızda bulunan ürünlerin her birisi farklı tasarımlarla hazırlandı. Aynı takımın bir benzerinin bulunması kesinlikle mümkün değil. Tasarımcılarımız onlarca çeşit model hazırlarken müşterilerimizin özel olarak istedikleri tasarımları da büyük bir titizlikle hazırlıyor. Müşterilerimiz katalog üzerinden beğendikleri modeller üzerine kendi istedikleri tasarımları uygulatabiliyorlar. İnci, doğal taş ve gümüşün sentezinden ortaya çıkan takıların fiyatları ise hemen her bütçenin rahatça alabileceği şekilde. Bizim tek istediğimiz her kesimin bütçelerini kesinlikle zorlamadan arza ettikleri ürünlere kavuşması” dedi. Şu anda sadece bayanlara özel takılar ve özel tasarımlar hazırladıklarını da dile getiren Çakmak, “Müşterilerimiz evlerinde bulunan ve ailelerinden hatıra kalan inci, doğal taş, gümüş ve değerli takıları da bize getirerek istedikleri şekilde yeniden şekillendirebilecekler. Örneğin müşterilerimiz getirdikleri incilerini istedikleri model gümüşün üzerine uygulatabilecek. Aynı şekilde kendilerine ait gümüşlere de mağazamızda bulunan inciler ile donatabilecek. Her bütçeye uygun fiyat ve ödeme imkanı ile Konya halkına hizmet etmekten büyük mutluluk duyacağız” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri