Binlerce imam hatipli sabah namazında buluştu

Aileler Sabah Namazında Buluşuyor sloganıyla ÖNDER İmam Hatipliler Derneği öncülüğünde gerçekleştirilen buluşma, Türkiye’de 81 il, 380 ilçe ile yurtdışında 15 ülkede yapıldı.

İmam hatipliler yeni yılın ilk gününe 81 il, 380 ilçe ve 15 ülkedeki camilerde omuz omuza saf tutarak girdi. Milli İrade Platformu tarafından düzenlenen “Aileler Sabah Namazında Buluşuyor” programında imam hatip camiası şehitlerimize rahmet, Filistin’e barış, İsrail’e lanet duasıyla bir araya geldi. Türkiye’nin ve dünyanın içinden geçtiği sıkıntılı dönemlerde hem lafzi hem de fiili duasıyla kardeşlerine destek olan imam hatip camiası bu defa Pençe Kilit operasyon bölgesinde şehit olan askerlerimiz ve Filistin için buluştu. ÖNDER İmam Hatipliler Derneği öncülüğünde bir araya gelen imam hatip camiası; günler önceden yapılan çağrılarla tüm mezunlarını ve mensuplarını camilere davet etti.

“DİRENİŞİN SEMBOLÜ GAZZE”

Sabah namazı buluşmasıyla ilgili konuşan ÖNDER Genel Başkanı Abdullah Ceylan, Amerika ve terörist İsrail’i hedef alarak, “Yeni yılın ilk seher vaktinde, bebek katili, eli kanlı terörist Amerika’ya ve onun maşası İsrail’e sesleniyoruz. Ey katiller sürüsü; ellerinizi topraklarımızdan çekin, masum bebeklerimizden çekin, çocuklarımızdan çekin, kadınlarımızdan, yaşlılarımızdan çekin. O kirli ellerinizi okullarımızdan, hastanelerimizden, ibadethanelerimizden çekin. Yoksa yüz yıllardır o kirli ellerinizi kırdığımız gibi bugün de bu aziz millet sizlerin ellerini kıracaktır Allah’ın izniyle… Ey miracın durağı Kudüs, ey Selahaddin’in aşkı Kudüs, ey direnişin sembolü Gazze! Gençliğimiz sana feda olsun, malımız, canımız sana feda olsun. Özgürlüğün için son nefese kadar haykıracağız” ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri