Binlerce çocuk Kur'an öğrendi

Konya’da 2024 Yaz Kur'an kursları, Mevlana Meydanı'nda düzenlenen programla sona erdi. Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, kurslarda verilen dini eğitimin önemine vurguladı

Konya İl Müftülüğü ve ilçe müftülüklerinde 1 Temmuz -16 Ağustos tarihleri arasında Cami ve Kur'an Kurslarında açılan Yaz Kur'an Kurslarının kapanış programları gerçekleştirildi. Yaz Kur'an kursuna giden binlerce çocuk, Kur'an'ı Kerim öğrenmenin mutluluğunu yaşadı.

GÖRKEMLİ PROGRAM

Konya’da 2024 Yaz Kur'an Kursları, Mevlana Meydanı'nda düzenlenen etkileyici bir programla sona erdi. Konya İl Müftülüğü ve Karatay Müftülüğü'nün ortaklaşa düzenlediği kapanış törenine, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Kur'an Kursu öğrencileri ve aileleri katıldı.

ÇOCUKLAR ÖĞRENDİKLERİNİ SUNDULAR

Programın açılışında konuşan Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, kurslarda verilen dini eğitimin önemine vurgu yaparak, “Yavrularımız burada öğrendikleri güzelliklerden bir nebze sundular. Kur’an kurslarımızda hocalarımız bilgileri ilmek ilmek işlediler. Tüm din gönüllüsü kardeşlerimi tebrik ve teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun” ifadelerini kullandı. Mevlana Meydanı'nda gerçekleştirilen bu görkemli kapanış programı, hem öğrencilerin hem de ailelerinin büyük beğenisini topladı. Program boyunca öğrenciler, kurslarda edindikleri bilgileri sergileyerek izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

SAİT ÇELİK

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri