Binali Yıldırım, Living Lab'ı Ziyaret Etti

Başakşehir Belediyesi İnovasyon ve Teknoloji Merkezi (Living Lab), Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım'ı ağırladı. Yıldırım, Living Lab’in, Türkiye'nin bilgi toplumu olma yönündeki hedeflerini gerçekleştirmede...

Başakşehir Belediyesi İnovasyon ve Teknoloji Merkezi (Living Lab), Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım'ı ağırladı. Yıldırım, Living Lab’in, Türkiye'nin bilgi toplumu olma yönündeki hedeflerini gerçekleştirmede önemli katkı sağladığını söyledi.

Başakşehir Belediyesi’nin geliştirdiği Living Lab'a beraberindeki heyetle gelen Binali Yıldırım’ı Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal karşıladı. Uysal, Yıldırım'a Başakşehir Living Lab'ı gezdirerek merkezde yer alan çalışmaları anlattı. Merkezde bulunan sosyal medya bölümü, akıllı ayna, sağlık taraması, girişimci tasarım sergi alanı, 3D printer uygulama alanı, akıllı ev, lego teknik alanı, elektrolab, tasarım atölyesi ve girişimcilerin projelerini geliştirdikleri (Kuluçka Merkezi) alanlarını gezen Yıldırım, "Belediye Başkanımızın, bilgi- iletişim teknolojilerini, insanların hayatını kolaylaştırmak, yaşam kalitesini arttırmak yönünde kullanılması için ortaya koyduğu gayretli çalışmaların en güzel örneklerinden bir tanesi." dedi.

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal da Yıldırım’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek el yapımı çini işlemeli tablo hediye etti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri