BİM'in ilk tercihi Konya oldu: 24 saat açık şube hizmete girdi

Zincir market BİM yeni projesini Konya'da başlattı. Bu şube 24 saat açık kalacak.

Zincir marketler son yıllarda Türkiye gündeminden düşmüyor. Yapmış olduğu kampanyalarla gündeme gelen zincir marketler, kendilerini yenilemeye devam ediyor. Online satış sistemiyle ağını genişleten zincir marketler vatandaş tarafından yoğun ilgi görüyor. Bisiklet, telefon, motor gibi çeşitli ürünleri de satan zincir marketler dikkat çekecek faaliyetlere devam ediyor. Son olarak bir zincir marketin yat satması ülke gündemine oturmuştu. 

Türkiye'nin en büyük zincir marketi olarak kabul edilen BİM, son yaptığı atılımla dikkatleri üzerine çekmeyi planlıyor. Konya merkezde yer alan bir şubesinin önüne otomat sistemi kuran BİM bu projeyle müşterilerine 24 saat ulaşmayı hedefliyor.

Edinilen bilgiye göre otomat sistemi ilk olarak Konya Meram'daki bir BİM şubesinde hayata geçirildi. Otomat içerisinde gündelik ihtiyaçlara yönelik birçok ürünün olması dikkatlerden kaçmadı. Söz konusu otomattan alışveriş için temassız özelliği açık bir kredi kartı yeterli geliyor. Otomatı gören Konyalılar ise projeyi beğendiklerini dile getiriyor. Otomat sayısının ülke genelinde artırılacağı öğrenildi.

Merhabahaber.com

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (31)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri