Bimeks, Doğu Anadolu'nun En Büyük Mağazasını Muş’ta Açtı

Bimeks Anadolu'da yatırımlarını artırıyor. Firma, Türkiye genelinde 80., Doğu Anadolu Bölgesi'nde ise 5.

Bimeks Anadolu'da yatırımlarını artırıyor. Firma, Türkiye genelinde 80., Doğu Anadolu Bölgesi'nde ise 5. mağazasını özel indirimlerle Muş’ta açtı.

Bimeks Mağazalar Genel Müdürü Arif Bayraktar, açılışta yaptığı konuşmada, "Bimeks olarak bugün mutlu günlerimizden birini daha yaşıyoruz. Bugün 45 ilde mağazaya ulaştık. 80. mağazamızı açtık. Muş'taki 36. franchise mağazamız oldu. Muşlu hemşehrilerimiz sabahın erken saatlerinden mağazamıza teveccüh gösterdiler." dedi.

Bayraktar, çözüm süreci ile ilgili gazetecilerin sorduğu soruya ise, "Açıkçası biz Bimeks olarak çok öncelerde yani iki sene öncelerde yatırıma başlamıştık. Doğu'da, Güneydoğu Anadolu'da şehirlerimize mağazalar açtık. Bugün Diyarbakır'da, Van'da, Siirt’te mağazalarımız var. Tabi çözüm sürecini çok önemsiyoruz. Son günlerde Hakkâri'de, Şırnak'ta görüşmelerimiz var. İnşallah hayırlısı ile oralara da mağazalarımız açacağız. Hepimizi rahatlatan bir süreç çözüm süreci, inşallah kesintiye uğramadan sürece ulaşır. Hep beraber bütün millet güzel günlere gideriz." şeklinde konuştu.

Muş Bimeks mağaza sahibi Mesut Bozyel ise "Öncelikle fark ettiğimiz şu oldu. Marka değeri olarak Türkiye’nin yüz marka değerinden biri olduğunu gördük. Bunu öğrendikten sonra Muş’ta da gerçekten ciddi bir eksiklik olduğunu gördük. Bimeks mağazamızı açıp Muş’a ve bölgeye yatırım yapmak istedik." ifadelerini kullandı.

AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, bismillah diyerek açılışı yaptı. Açılışa Muş Vali Yardımcısı Hüseyin Göktürk, Belediye Başkanı Necmettin Dede, Müftü Recep Uzun, Kızılay Başkanı Cengiz Koç ve Memur-Sen Genel Başkanı Feyad Asya da katıldı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri