BİM’den 41. mağaza

Konya merkezde 41. mağazasını açan BİM, her eve en yakın mesafede mağaza açmayı hedefliyor.

Kumköprü Caddesi üzerinde 41. mağazasını açarak Konya bölgesinde toplam 102 mağazaya ulaşan ve Türkiye genelinde 2 bin 300’ü aşan mağazası ile tüketicilere hizmet eden BİM mağazaları, ülke genelinde en hızlı büyüyen perakende şirketi olarak yatırımlarına devam ediyor. Bu hızlı yükselişi vatandaşların yoğun ilgisine dayanarak gerçekleştiren BİM, yaptığı yatırımların meyvesini kısa sürede alarak Türkiye’nin en yüksek ciro yapan perakendecisi oldu. Müşteri memnuniyetine dayalı hizmet anlayışıyla çalışan BİM, düşük kar marjları ile satışa sunduğu kaliteli ürünleriyle tüketicilerini kendisine çekiyor.

En büyük ortağı Konyalı Mustafa Latif Topbaş olan BİM, yatırım bölgelerini seçerken özellikle Konya ve Konya çevresindeki illere büyük ağırlık verdi. Konya merkezdeki 41. şubesini Kumköprü Caddesi üzerinde açan BİM, mağaza açılışında vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı. Bölgede toplam mağaza sayısı 102’ye ulaşan ve her gelir düzeyinden insana hitap eden BİM Marketleri Türkiye genelinde günlük ortalama 1 milyon kişi tarafından ziyaret ediliyor.
Müşterilerini bilinçli alışverişe davet eden ve hiçbir mağazasında kredi kartına taksit uygulaması yapmadığı vurgulanan BİM, kendi lojistik ve stoklama imkânlarını kullanarak ortaya çıkabilecek büyük bir fiyat farkını müşterilerinin sırtından kaldırıyor. BİM’in temel politikasında öz markalar oluşturmak yatıyor. Şu an BİM’e özel üretilen 390 çeşit ürün bulunuyor. Bu ürünler BİM kontrolünde ürettiriliyor ve kaliteden asla taviz verilmiyor. Bu ürünler sadece BİM reyonlarında satılıyor ve kaliteli olmalarının yanı sıra uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. BİM, ürünlerinde çıkabilecek herhangi bir sorun nedeniyle ürünü iade etmek isteyen müşterilerine faturalarını kaybetmemeleri şartıyla koşulsuz geri iade hakkı tanıyor.
BİM, dünya piyasalarını yakıp kavuran ekonomik krizin aksine yatırımlarını hızlandırarak çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Konya’da doğup büyüyen Mustafa Latif Topbaş’ın en büyük ortağı olduğu BİM A.Ş. hesaplı fiyatlarıyla ekonomik kriz dönemlerinde harcamalarına daha çok dikkat etmeye başlayan vatandaşların büyük ilgisini çekiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri