BİM, yeni yılın ilk mağazasını açtı

Türkiyenin en hızlı büyüyen perakende şirketlerinden biri olan BİM, Konyadaki 66. mağazasını Yazır Mahallesinde hizmete açtı.

Türkiye’nin en hızlı büyüyen perakende şirketlerinden biri olan BİM, Konya’daki 66. mağazasını Yazır Mahallesi’nde hizmete açtı. Mağazanın açılış törenine Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ile BİM Konya Bölge Sorumlusu Şerafettin Kocaoğlu’nun yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde konuşan BİM Konya Bölge Müdürü Şerafettin Kocaoğlu, Konya’da ve Türkiye genelindeki farklı illerde yatırımlar yapmaya devam ettiklerini belirterek, yeni yılda Konya’da yeni bir şube daha açmış olmanın sevincini yaşadıklarını ifade etti. 2011 yılının kendileri için yatırım dolu bir yıl olduğunu söyleyen Şerafettin Kocaoğlu, “Yatırımlarımız 2012 yılında da tüm hızıyla devam edecek. Halkımızdan aldığımız destek ve güçle, mağaza sayımızı her geçen gün artırıyor, bu sayede hizmeti halkın ayağına götürerek daha çok hizmet etmiş oluyoruz. Bugün burada BİM Mağazaları’nın 66. şubesini açıyoruz. Yeni şubeler açarken, ihtiyaç duyulan alanları tespit ederek yatırımlarımızı bu bölgelerde yoğunlaştırıyoruz. Yeni şubemizin bölge halkına ve Konya’ya hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

BİM mağazalarının yaptığı yatırımlarla sadece Konya’da değil, Türkiye genelinde adından söz ettirdiğini dile getiren Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil de, BİM mağazalarının Yazır’da açtığı yeni şubesinin hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından marketin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa özel olarak mağazada özel indirimler uygulandı. Bu da zaman zaman ciddi yoğunlukların yaşanmasına neden oldu.

FERDİ İHSAN ÜNAL

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri