BİM Güneyyurta ilk şubesini açtı

Konya bölgesinde yatırımlarına ara vermeden devam eden BİM Marketler Zinciri, Karaman Güneyyurtta ilk şubesini dualarla hizmete açarak Konya Bölgesinde 118.ci mağaza sayısına ulaşmış oldu.

Konya bölgesinde yatırımlarına ara vermeden devam eden BİM Marketler Zinciri, Karaman Güneyyurt’ta ilk şubesini dualarla hizmete açarak Konya Bölgesinde 118.’ci mağaza sayısına ulaşmış oldu.

 

Karaman ili Güneyyurt Beldesin’de Oda mahallesi Ali Akpınar caddesinde hizmete giren BİM’in açılış törenine Güneyyurt Belediye Başkanı Celil Yağız ve bölge sakinleri ile davetliler katıldı.  BİM’in Güneyyurt’ta olmasından dolayı mutluluk duyduklarını söyleyen Güneyyurt Belediye Başkanı Celil Yağız, yaptığı konuşmada, ulusal ve büyük bir markanın beldelerinde mağaza açmalarının memnuniyetini belde insanı ile birlikte duyduklarını, ayrıca ulusal bir markanın beldelerinde ilk olduğuna vurgu yaparak  BİM yetkililerine beldelerinde mağaza açtıklarından ve istihdam imkanı oluşturduklarından dolayı teşekkür etti.

 

BİM A.Ş.Konya Bölge Müdürü Şerafettin Kocaoğlu ise, Belediye Başkanı Yağız’a teşekkür ederek, “BİM, ürünlerini indirimli sunarken kaliteden taviz vermiyor. Lüks giderleri kısıyor, verimli çalışanlar istihdam ediyor ve gereksiz harcamalardan kaçarak maliyeti düşürüyor. Böylece vatandaşa kaliteli ürünleri ucuza alma imkanı sunuluyor” dedi. Kocaoğlu, Güneyyurt’ta ilk mağazalarının açılışını yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını ve her geçen gün vatandaşa daha yakın olmanın vermiş olduğu tarifsiz mutluluğu yaşadıklarını belirterek yeni mağazalarının Güneyyurt ve çevre köy  sakinlerine hayırlı olması temennisinde bulundu. Yapılan duaların ardından kurdele kesilerek mağaza vatandaşın hizmetine sunuldu. Açılışa Güneyyurt sakinlerinin dışında köylerden de bir çok vatandaş gelerek özel indirimlerden faydalanmak için mağaza önünde kuyruklar oluşturdu. Konyalı Mustafa Latif Topbaş’ın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı ve Türkiye’nin en hızlı büyüyen perakendecisi olan BİM, Konya bölge müdürlüğü olarak Güneyyurt’ta açmış olduğu mağaza ile birlikte 118. mağaza sayısını buldu. Türkiye genelinde 3 bin 242’inci mağaza sayısına ulaşan BİM, özellikle Konya ve bölgesinde yatırımlarına ağırlık vermeye devam ediyor.

 

MERHABA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri