'Bilimin Işığı Sarsın Okulları' Projesi İle Yılın Öğretmeni Oldu

Bu yıl 2014-2015 eğitim öğretim döneminde de bakanlık komisyonunun değerlendirme kriterleri sonucu geliştirdiği projeler ve yaptığı proje uygulamaları ile Ereğli Cumhuriyet Ortaokulu Fen ve Teknoloji Öğretmeni Şenol Yıldız, yılın öğretmeni...

Bu yıl 2014-2015 eğitim öğretim döneminde de bakanlık komisyonunun değerlendirme kriterleri sonucu geliştirdiği projeler ve yaptığı proje uygulamaları ile Ereğli Cumhuriyet Ortaokulu Fen ve Teknoloji Öğretmeni Şenol Yıldız, yılın öğretmeni seçildi.

Bugüne kadar hazırladığı 3 ayrı bilim projesi başta olmak üzere Bakanlık tarafından belirlenen makale yazma, proje üretme, doktora yapma ve projelerin puanlama kriterleri içerisinde yaptığı çalışmalarla Zonguldak bölgesini Ankara'da temsil edecek olan Şenol Yıldız; bugüne kadar yaptığı proje çalışmalarında bir çok okul gezip, deneylerini özellikle köy okullarındaki öğrencilerle paylaştı. Yıldız, son başlattıkları 'Bilimin Işığı Sarsın Okulları' projesi ile köy okullarının dolaşıldığını, projeye üniversite öğrenci ve öğretmenlerinin de destek verdiğini kaydetti. Yıldız, projedeki amaçlarının köy okullarında okuyan öğrencileri bilime ve deneylere teşvik etmek olduğunu söyledi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri