Bilim Eğitim Kurumları’ndan YKS başarısı

Konya’da eğitim sektöründe yıllardır başarılarıyla adından söz ettiren Bilim Eğitim Kurumları her yıl olduğu gibi 2024 YKS’de de önemli başarılara imza attı.

Bilim Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Yılmaz başta EA alanında Türkiye 163’üncüsü olarak başarı gösteren 12. sınıf öğrencisi Celal Berkay Eser olmak üzere ilk 1000 sıralamada yer alan 7 öğrenci, ilk 10 binlik sıralamaya giren 43 ve 50 binlik sıralamada yer alan 84 öğrenci ile büyük bir başarı yakaladıklarını belirtti.

Yılmaz, kurum olarak tercih sürecinde uzman rehber öğretmenler eşliğinde öğrenci ve ailelere destek olarak ücretsiz tercih danışmanlığı sağladıklarını ve bütün öğrencilerin bunlar şubelerine gelerek yararlanabileceğinin altını çizdi. Son yıllarda öğrencilerin online platformlar ve bireysel çalışmalarla sınavlara hazırlanmaya çalıştıklarını fakat bu çalışmaların yetersiz olduğunu belirten Yılmaz, öğrencileri bilgisi becerisi olmayan kişilere ve merdiven altı diye tabir edilen milli eğitime bağlı olmayan kurumlara yönlendirildiğini söyledi. Sınavlarda başarılı olmak için profesyonel destek alınması gerektiğinin altını çizen Yılmaz, öğrenci, öğretmen ve ailelerin sürekli etkileşim içinde olması Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmi kurumlarda bu hazırlık sürecini en iyi şekilde geçirmeleri gerektiğini ifade etti. Yılmaz, Bilim Eğitim Kurumları olarak 43 yıldır olduğu gibi öğrencilerinin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri