Bilic: Yunanistan'daki Maçı Çıkıp İşimizi Bitirmek İstiyoruz

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkabilmek için Yunanistan'da oynayacakları Asteras maçını kazanıp işlerini bitirmek istediklerini söyledi. Takımının UEFA Avrupa Ligi'nde Partizan'ı 2-1 mağlup ettiği...

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkabilmek için Yunanistan'da oynayacakları Asteras maçını kazanıp işlerini bitirmek istediklerini söyledi.

Takımının UEFA Avrupa Ligi'nde Partizan'ı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Hırvat teknik adam, "Zor bir maç oldu. İki hafta içinde aynı takımla karşılaşmak zor oluyor. Birde ilk maçı farklı kazandıysanız ikinci maçta oyuncuları motivede zorlanıyorsunuz. Biz bu akşam maçı kazanarak bir üst tura çıkmak için büyük bir adım attık. Karşılaşmanın ilk yarısında tamamen üstündük. İkinci golü buluna kadar iyi götürdük. Sonrasında sanki maç bitmişcesine bir oyun oynadık. 2-1'den sonra zorlanmaya başladık. Son dakikada büyük bir tehlike yaşadık. Neyseki maçı kazanmayı başardık. Partizan maçlarından 6 puan çıkardık. Yunanistan'daki maçı kazanıp gruptan çıkma işini bitirmeye çalışacağız. Oradaki maçı kazanıp işimizi garantiye almak istiyoruz." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Avrupa'daki maçlar ile Türkiye'deki maçlarda hakemlerin yönetimi arasındaki fark nedir?" sorusuna Bilic, "Bana hakemlere sormayın." diyerek bu konu hakkında fazla yorum yapmadı.

KERİM FREİ, PAZAR GÜNÜ ONBİRDE BAŞLAYACAK

Bir gazetecinin "Kerim Frei, neden ilk onbirde başlamadı?" sorusuna Hırvat hoca, "Kerim yedekte başlayacak sonradan oyuna girecekti. Bu maç çok önemliydi tüm planımızı ona göre yapmıştık. Belgrad'da kazanan kadroyu bozmak istemedik. 2-1 olduktan sonra Necip hamlesini yapmak zorunda kaldık. Kendisi pazar günkü maçta ilk onbirde başlayacaktır." şeklinde cevap verdi.

Tecrübeli hoca, pazar günü Fenerbahçe karşısında alınan derbi mağlubiyetinin özgüvenlerine bir darbe vurduğunu ve bunun zorluğunu yaşadıklarını ifade etti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri