Bilic: Şok Edici Mağlubiyet Aldık

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Kayseri Erciyesspor karşısında alınan mağlubiyetle ilgili olarak, “Şok edici bir mağlubiyet aldık. Çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum” dedi. Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, maçla...

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Kayseri Erciyesspor karşısında alınan mağlubiyetle ilgili olarak, “Şok edici bir mağlubiyet aldık. Çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum” dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, maçla ilgili yaptığı değerlendirmedi, şunları söyledi; “Şok edici bir mağlubiyet aldık. Çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Maçın ilk yarısında iyi performans koyamadık ortaya. Ama ikinci yarıya çok iyi başladık. Oyunun büyük bir bölümünü 10 kişi oynadık. 1-0’dan öne geçtik. Ama çok hatalar yaptık. Oyunun büyük bir kısmında 10 kişi oynamamıza rağmen kaybettik. Halan zirvedeyiz. Çökmedik.”

Gökhan Töre’nin kırmızı kart görmesi ile ilgili bir soru üzerine Bilic, “Hakem kararlarını yargılamayacağız. Burada söyleyeceğim şeylerden dolayı ceza verilecektir” dedi. Bilic, ikinci kez Gökhan Töre’nin hakeme ne söylediğine ilişkin soruyu da yanıtsız bıraktı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri