Bilic: O Pozisyon Kesinlikle Kırmızı Kart

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 5. haftasında deplasmanda Balıkesirspor'u 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic, Ersan'ın Sercan Yıldırım'ı düşürdüğü pozisyonu değerlendirdi.Yayıncı kuruluşta soruları cevaplayan Slaven...

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 5. haftasında deplasmanda Balıkesirspor'u 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic, Ersan'ın Sercan Yıldırım'ı düşürdüğü pozisyonu değerlendirdi.

Yayıncı kuruluşta soruları cevaplayan Slaven Bilic, Ersan'ın, Sercan Yıldırım'ı düşürdüğü pozisyonu ekrandan tekrar izledikten sonra, pozisyonun kırmızı kart olduğunu söyledi. Bilic, yerinden oturduğu anda pozisyonu gördüğünde kırmızı kart olduğunu belirterek, "Faul olduğu konusunda şüphe yok. Kesinlikle faul. Ersan kesinlikle kırmızı kart görmeliydi tartışmaya gerek yok. Hakemin hatası var." dedi.

Balıkesirspor maçını değerlendiren Bilic, "Tottenham deplasmanında çok iyi bir performans ortaya koyduk. Bazı takımlar için o deplasmandan çıkıp Balıkesirspor maçına çıkmak kolay değildir. O performansın uzağında kaldık ama 3 puanı hak ettik. Çok değerli ve önemli bir 3 puan aldık." dedi.

Üçüncü deplasman maçından da galibiyetle dönen Beşiktaş'ın iç saha maçları ve stat sıkıntısının sorulması üzerine Bilic, "Ben dahil hepimiz yeni stadın tamamlanmasını bekliyoruz. O stadyum tamamlanana kadar zorluklarla başa çıkmamız gerekiyor." diye cevap verdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri