Bilic: Hakem Olcay'ı Oyundan Atıp Maçı Öldürdü

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Fenerbahçe ile oynanan derbi maçta hakem Bülent Yıldırım'ın Olcay Şahan'a haksız yere ikinci sarı karttan kırmızı kart vererek maçı öldürdüğünü söyledi. Takımının kendi sahasında Fenerbahçe'ye...

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Fenerbahçe ile oynanan derbi maçta hakem Bülent Yıldırım'ın Olcay Şahan'a haksız yere ikinci sarı karttan kırmızı kart vererek maçı öldürdüğünü söyledi.

Takımının kendi sahasında Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan Hırvat teknik adam, karşılaşmanın hakeminin Olcay Şahan'a vermiş olduğu kartla maçı öldürdüğünü belirterek, "Tipik bir derbi oldu. Maç gergin başladı. Biz rakipten daha gergindik. Onlara ilk hucümda golü atma imkanı verdik. Safça bir gol yedik. Sonrasında bu golün şokunu atlattık. Rakip Emenike ile kontraataklarla pozisyon aradı. Golü atacağımıza inancım tamdı. Rakip kaleci başarılıydı. Devrenin sonuna doğru hakem Olcay Şahan'a vermiş olduğu ikinci sarı kartla maçı öldürdü. Gereksiz bir kart verdi. 10 kişi kaldıktan sonra oyunu dengelemeye çalıştık. 10 kişi ile oynamaya çalıştık. Bireysel hatadan ikinci golü yedik. Hayalkırıklığı yaşıyoruz. Perşembe günü çok önemli bir maç oynayacağız. Bir an evvel bu maçın hazırlığına başlamamız gerekiyor." dedi.

EMRE'NİN KÜFÜR ETTİĞİ İDDİASI

Öte yandan karşılaşmada Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun küfür ettiği iddiasının sorulması üzerine Bilic, "İçine girmek istemediğim uygunsuz bir durum var. Ancak içine itiyor. Bu maça bahane kırmızı kart olmasa da kaybedelirdik. Rakip oyunculardan konuşmak istemiyorum. Olcay Şahan'ın kırmızı kartı doğru değildi. Futbol oyunu içinde sahada küfür olabilir. Bunu dert etmem bunu söylerken küfürü savunmuyorum. Bazen maç içinde doğaçlama tepkiler verirsiniz. Ağzınızdan küfür çıkar maç bittikten sonra olay kapanır. Ancak benim oyuncum küfür etti diye atılırken rakip oyuncu neden atılmıyor. Bu durumda benim başımada geldi. Beni en çok rahatsız eden tarafı geçen hafta hakem duymamışken benim oyuncum atıldı. Zaten sarı kartlar konusunda şikayetçiyim. Maç içinde Demba Ba'ya yapılan hareketin cezası hapis cezası olur."

Tecrübeli oyuncu, kadro tercihi konusunda yanlış yapmadığını ve mantıkklı bir onbiri sahaya sürdüğünü ifade etti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri