Bilet gelirleri Mehmetçiğe

Atiker Konyaspor Kulübü, Pazar günü saat 16:00’da Y.Malatyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın bilet satış gelirlerini Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacak

Atiker Konyaspor’dan örnek bir hareket. Yönetim kurulunun gerçekleştirdiği haftalık toplantıda ülkemizin içinde bulunduğu süreçte Türk Silahlı Kuvvetlerimize destek olabilmek adına önemli kararlar aldı. Konyaspor, bu çerçevede önümüzdeki Pazar günü saat 16:00’da Y.Malatyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın bilet satış gelirlerini Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacak. Alınan bu anlamlı karar doğrultusunda taraftar hem Mehmetçiğin hem de kulübün yanında olacaktır.

BLOKELİ TARAFTARLAR 24 SAAT İÇİNDE DEVİR YAPABİLECEKLER

Öte yandan Beşiktaş maçı sonrasında PFDK’nın vermiş olduğu ceza neticesinde Kule Site Kuzey Alt A,B,C,D,E,F, Kule Site Kuzey Üst D,E,F,G,H,J,K, Konya Çimento Güney Alt A, B,C,D,E,F, Konya Çimento Güney Üst A, B,C,D,E,F,G,H,J,K, Doğu Alt B bloklarına giriş yapan taraftarlarımızın elektronik bilet kapsamındaki kartları bloke edilmişti.  Cezalı taraftarlar arzu ettikleri takdirde bilet satışlarının başlamasından itibaren 24 saat içinde devir işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Perşembe günü saat 10:00’dan geçerli olmak üzere cezalı olan taraftarlar için devir hakkı bitecek ve elektronik ortamda geliri Mehmetçik Vakfına bağışlanmak üzere satışa çıkacaktır.

GENEL SATIŞ BUGÜN SAAT 10:00’DA BAŞLAYACAK

Y. Malatyaspor maçında kartları blokeli olanlar dışında hem bu maçı izlemek, hem takımına hem de Mehmetçiğimize destek olmak isteyen taraftarlar için bilet satışları bugün  saat 10:00’da başlayacak.

KONYASPOR VE TARAFTARI MEHMETÇİĞİMİZLE OMUZ OMUZA

Konyaspor’dan yapılan açıklamada, “Yönetim Kurulumuz daha önce defalarca şehit ve gazilerimizin ailelerine, yakınlarına sahip çıkarak, bazı maçların gelirlerini ilgili kurumlara bağışlamıştı. Kulübümüz şimdi ise yine sınırdışı operasyonlarda vatanımızın ve milletimizin bekası için çarpışan, memleketimizi, bayrağımızı, huzurumuzu, aydınlık geleceğimizi savunan Mehmetçiklerimizin yanında olmak, onlara moral vermek ve tribünde de omuz omuza bir bütün olduğumuzu göstermek için, diğer spor kulüplerine örnek olacak önemli bir adım atmıştır. Bu önemli günde taraftarlarımızı kahraman Mehmetçiklerimize ve kulübümüze destek olmak için Konya Büyükşehir Belediye  Stadyumu’na davet ediyoruz” denildi.  

E.Y. Malatyaspor ile oynanacak maçın bilet fiyatları şöyle:

Medaş Batı Alt Tribünü: 20 TL

Medaş Batı Üst Tribünü: 10 TL

Spor Toto Doğu Alt Tribünü: 15 TL

Spor Toto Doğu Üst Tribünü: 10 TL

Kule Site Kuzey Alt/Üst Tribünü: 5 TL

Konya Çimento Güney Alt/Üst Tribünü: 5  TL

Misafir Takım Tribünü: 6.5 TL

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri