Bilecik Belediyesi’nden Delinatör Uygulaması

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü denetiminde gerçekleştirilen çalışma ile Fen İşleri Müdürlüğü tarafından şehrin belirli noktalarına delinatörler konuldu.Dezavantajlı gruptaki vatandaşlara ve yayal...

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü denetiminde gerçekleştirilen çalışma ile Fen İşleri Müdürlüğü tarafından şehrin belirli noktalarına delinatörler konuldu.

Dezavantajlı gruptaki vatandaşlara ve yayalara yönelik şehir merkezinde birçok çalışma gerçekleştiren Bilecik Belediyesi, motorlu araçların engelli veya yayalara yönelik kaldırım girişlerini kapatmalarına karşın delinatör uygulaması çalışmaları sürdürüyor. Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürü Erdem Tetik, çalışmalar hakkında verdiği bilgide, "Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleriyle birlikte şehrimizin birçok noktasında yeni delinatör çalışması gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımız kapsamında tarihi bina ve mekanlarımızın önüne, itfaiye ve ambulans gibi araçların rahatlıkla park edebileceği özel alanları delinatörlerle belirliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz delinatör çalışması ile kaldırım girişlerinde araçların park edilmesini de engelliyoruz. Bu noktada delinatörlere göre hareket etme anlamında vatandaşlarımız, esnafımız ve araç sahiplerini de duyarlı olmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri