Bilaloğlu: Tur atlamak istiyoruz

Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Nafi Bilaloğlu Kırklarelispor maçının kendilerine büyük moral olduğunu ve yarın deplasmanda oynayacakları kupa maçını kazanarak bir üst tura yükselmek istediklerini söyledi

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Anadolu Selçukluspor’da teknik direktör Nafi Bilaloğlu Kırklarelispor maçı ve yarın oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu Bilaloğlu,“Geride kalan maçlarda pozisyon bulup gole çeviremeyen ve bu hafta golle tanıyan genç arkadaşlarım adına çok sevindim. İlerleyen dönemde daha iyi olacaklarına inanıyorum. Şimdi önümüzde Ziraat Türkiye kupası maçı var. Konya’ya tur atlayarak dönmek istiyoruz” dedi

Kırklarelispor maçı ile ilgili konuşan Bilaloğlu: “Daha maçın başında bir iki tane net gol pozisyonu bulduk. İlk yarıda kontrollü ve dengeli bir oyun oynadık. Rakibe pozisyon vermeden bitirdiğimiz ilk yarının ardından kaçan pozisyonlarımız bizi biraz endişelendirdi açıkçası. İyi mücadele eden futbolcularım rakibe pozisyon vermeden ilk yarıyı bitirdi. Ancak ikinci yarıda golü daha fazla istedik ve gelen penaltı, ardından golü bulmamız bizi rahatlattı. Bu gol sonrası yine pozisyonlarımız var. Nihayetinde 2-0’u bulup rakibe hiç pozisyon vermeden bitirebileceğimiz bir karşılaşmayı 2-1 kazandık. Önemli olan kazanmaktı ve böyle bir stres yaşamadan üzerimizden attık. Gol atan genç arkadaşlarım adına seviniyorum. Bir başlangıç yapmaları gerekiyordu. Haftalardır çok net gol şansları buluyorlardı. Bir golcünün pozisyon bulması çok önemli. Mutlaka atacaklardı. Bu maça nasip oldu. Futbolda iyi oyun bir yere kadar önemli. Netice alamadığınız zaman sıkıntı yaşıyorsunuz. Biz hem iyi oynayıp hem netice aydığımız için mutluyuz. Tüm ekibimi kutluyorum” dedi.

Yarın deplasmanda Türkiye Kupası 2. Tur maçında Derince Belediyespor ile oynayacakları karşılaşma içi hazırlıklara dün başladıklarını belirten Bilaloğlu: “Geniş bir kadromuz var diyebiliriz. Hem ligi hem de Türkiye Kupası maç trafiğini kaldırabiliriz diye düşünüyorum. Bu geniş kadro içinde lig maçlarında forma şansı bulamayan oyuncularımla tur atlayarak Konya’ya dönmek istiyoruz. Bugün deplasman yolcuğumuz başlayacak” ifadelerini kullandı.

KUPA MAÇININ HAKEMİ BELLİ OLDU

Anadolu Selçukluspor’un Ziraat Türkiye Kupası 2. Turunda deplasmanda oynayacağı Derince Belediyespor karşılaşmamızı Gökhan Esen yönetecek. Derince Belediyesi Sentetik Çim sahasında saat 15:00’da oynanacak Derince Belediyespor karşılaşmasın İstanbul Bölgesi Ulusal hakemi Gökhan Esen yönetecek. Gökhan Esen’in yardımcılıklarını İstanbul’dan Aykut Onar ve Tekirdağ’dan Mustafa Çevik yapacaklar. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise İstanbul’dan Aparslan Cebe.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri