Bik Şube Müdürü Şükrü Kılıç, Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

Bolu'da dün geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Basın İlan Kurumu (BİK) Şanlıurfa Şube Müdürü Şükrü Kılıç, memleketi Malatya'nın Kuluncak ilçesinin Aşağı Sultanlı köyünde gözyaşlarıyla toprağa verildi. Şükrü...

Bolu'da dün geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Basın İlan Kurumu (BİK) Şanlıurfa Şube Müdürü Şükrü Kılıç, memleketi Malatya'nın Kuluncak ilçesinin Aşağı Sultanlı köyünde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Şükrü Kılıç'ın cenazesi, kazanın ardından kardeşi Salih Kılıç ve kızı Büşra Kılıç tarafından kaldırıldığı Köroğlu Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak baba ocağı Kuluncak ilçesi Aşağı Sultanlı köyüne getirildi. Burada öğle namazı sonrasında baba ocağında ailesi ve yakınlarından helallik alındı. Cenaze, yapılan duanın ardından köy mezarlığına götürüldü.

Kılıç için burada düzenlenen cenaze törenine babası Faik Kılıç, eşi, kardeşleri Fikri, Salih, Hayati ve Önder Kılıç, oğlu Faik, kızları Nimet ve Büşra Kılıç, BİK Genel Müdürü Mehmet Atalay, BİK Malatya Şube Müdürü Erdem Kaplan, mesai arkadaşları, BİK çalışanları, Kuluncak ve Darendeli yerel yöneticiler, mülki erkan, yakınları ve çok sayıda seveni katıldı. BİK Genel Müdürü Mehmet Atalay, babası ve kardeşleri ile aileye taziyelerini bildirdi, başsağlığı diledi.

Cenaze namazı kılınmasının ardından Şükrü Kılıç'ın cenazesi ailesi, arkadaşları ve yakınlarının gözyaşları eşliğinde köy mezarlığında toprağa verildi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri