Biga Bahar Koleji'nden Teog Başarısı

Çanakkale Özel Biga Bahar Koleji öğrencilerinden Taha Galata ve Jülide Atılgan, TEOG sınavında bütün soruları doğru cevaplayarak önemli bir başarıya imza attı.Okul Müdürü Mehmet Erdoğan, başarının tesadüf olmadığını vurgulayarak,...

Çanakkale Özel Biga Bahar Koleji öğrencilerinden Taha Galata ve Jülide Atılgan, TEOG sınavında bütün soruları doğru cevaplayarak önemli bir başarıya imza attı.

Okul Müdürü Mehmet Erdoğan, başarının tesadüf olmadığını vurgulayarak, "Okulumuz açık ve kapalı spor salonları, her türlü donanıma sahip müzik, resim, gibi derslikleri, ZEP akıl oyunları, bilgisayar ve fen laboratuvarı, mükemmel bir kütüphanesi ve yemekhanesi, erkek ve kız pansiyonlarıyla 710 kontejana sahip Marmara bölgesinin en güzel okullarından bir tanesidir. İlk yılında 280 öğrenciyle eğitim hayatına başladık. Bize inanan ve her zaman desteklerini hissettiğimiz idari amirlerimize ve milli eğitim müdürümüze, öğrenci velilerimize teşekkür ediyorum.Bu henüz bir başlangıç, Allah izin verdiği sürece bu başarıları tüm Türkiye' ye duyurmaya devam edeceğiz.” dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri