Beyzade’nin şampiyonları

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dün çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Resmi etkinliklerin dışında bayramın keyfini doyasıya yaşayan miniklerde oldu. Beyzade Evleri’nin minik sakinleri ise 23 Nisan’ı, aralarında düzenledikleri Futbol Turnuvası ile kutladı. Apartman sakinlerinden Irak Kerküklü Emekli Binbaşı Mithat Beyatlı ise bir taraftan miniklerin sevincine ortak olurken diğer taraftan da yaşanan bu coşkunun altına imzasını atan isim oldu.

Yaklaşık 20 yıldır Konya’da bulunan Beyatlı, iki yaş grubu arasında ikişer takımdan oluşan minik bir futbol turnuvası düzenledi. 09-11 ve 11-15 yaş olmak üzere iki kategoride yarışan minik takımlar yorucu bir günün ardından birer kupa ve madalyanın sahibi oldu. Yapılan maçların ardından şampiyon takımlara kupalarını site sakinlerinin alkışları arasında Beyatlı verdi.
Mithat Beyatlı, böyle bir turnuvayı organize etmekteki amacının 23 Nisan’da tüm site miniklerini sevindirmek olduğunu söyledi. Konya’da ilk kez böyle bir çalışma yapıldığının altını çizen Beyatlı; “Geleceğimizin teminatı miniklerin böyle bir günde mutlu olmaları ve doyasıya eğlenmeleri hepimizi çok mutlu etti. İnşallah burada düzenlediğimiz organizasyon herkese örnek olur ve önümüzdeki senelerde daha da iyilerini yaparız” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri