'Beytülmal Çalmayan, Güçten Nemalanmayan, Adaleti Sağlamak İçin Yola Çıktık'

Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Mustafa Yıkıcı, hukuku yok saymayan, beytülmal çalmayan, güçten nemalanmayan, devleti ebet müddet kılmak, adaleti sağlamak için yola çıktıklarını söyledi.Merkez Parti Erzurum il yönetimi düzenlediği toplantıyla...

Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Mustafa Yıkıcı, hukuku yok saymayan, beytülmal çalmayan, güçten nemalanmayan, devleti ebet müddet kılmak, adaleti sağlamak için yola çıktıklarını söyledi.

Merkez Parti Erzurum il yönetimi düzenlediği toplantıyla basının karşısına çıktı. İl ve merkez ilçe yönetim kademeleri basına ve kamuoyuna tanıtıldı. Merkez Parti İl Başkanı Mustafa Yıkıcı, Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Öcal ve parti il yönetimi Mücellidin Konağı'nda kahvaltılı toplantıda basınla bir araya geldi. İl Başkanı Yıkıcı, Dadaşlar kadrosundan oluşan parti genel yönetiminin iktidara yürüdüğünü söyledi. 7 Temmuz'da kurulduklarını ve Türk siyasi hayatına farklı ve özgün bir renk getirdiklerine işaret eden Yıkıcı, dışlanan, ötekileştirilen insanların partisi olduklarını ifade etti.

Türkiye'de hırsızlığın tavan yaptığı, iş kazalarından insanların öldüğü, devlet güvenliğinin zafiyete uğratıldığı bir dönemde kurulduklarına işaret eden Yıkıcı, "Son zamanlarda ötekileştirilen, kamplaştırılan, aldatılan, kandırılan ve dışlanan insanlarımızın talepleri çerçevesinde her kesimi kucaklamayı amaç edinmiş bir siyasi partiyiz. Hukuku yok saymayan, beytülmal çalmayan, güçten nemalanmayan, devleti ebet müddet kılmak, adaleti sağlamak için yola çıktık." dedi.

Merkez Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Öcal ise iktidara yürüdüklerini belirterek, "İktidar yürüyüşümüzü başlattık. 54 ilde teşkilatlanmamızı tamamladık. Gelecek yıl yapılacak seçimlerde tek başına iktidar koltuğuna oturacağız." diye konuştu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri