BEYSU kriz dinlemiyor

Kamer Holdingin güçlü kuruluşu BEYSU, zorlu kriz koşullarına rağmen debi artırma çalışmalarıyla kapasitesini arttırdı. Beysunun 2009 hedefi ulusal marka olmak ve yeni makine yatırımları yaparak istihdamı arttırmak.

Beysu’nun 5. bayi toplantısı 18-21 Aralık 2008 tarihlerinde Antalya Lonicera Otel’de gerçekleşti. Birçok büyük şirketlerin, küçülme ve işçi çıkarma odaklı kriz yönetim politikalarına rağmen, Beysu istikrarlı büyüme ve istihdam arttırma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Beysu 2008’de yapılan su kaynak ve debi çalışmaları ile su kaynakları verimliliğini 3 kat artırdı. Yapılan çalışmalarla Beysu, kapasitesini yüzde 30 kat arttırmayı hedefliyor. Yeni makine yatırımları yaparak nitelikli ve kaliteli üretimi arttırmayı hedefleyen Beysu, istihdamı da arttırarak krizde lokomotif şirketler arasında olacak. Kapasite artırımıyla beraber Beysu’nun pazar payını arttırmak içinde yeni pazarlama ve iletişim stratejileri planlandı.

Bütün bu çalışmaların ve yeniliklerin bayilere anlatıldığı ve tanıtıldığı bayi toplantısında olumlu gelişmeler bayileri mutlu etti. Bayilerinin isteklerine daha hızlı ve daha kısa zamanda cevap verebileceklerinin haberini veren Beysu yetkilileri, bayileri sevindirdi. Beysu bayilerinin yoğun katılımı ile başlayan toplantıda 2008 yılı değerlendirilerek bayi sorunları görüşüldü. Toplantının ilerleyen bölümlerinde Beysu’nun yeni stratejileri büyüme hedefleri ve iletişim çalışmaları açıklandı. Beysu’nun yeni kurumsal kimlik çalışmalarının da lansmanın yapıldığı toplantıya Kamer Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özer Sevencan, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Dursun ve Hanefi Dursun’un yanı sıra Doğanbey Belediye Başkanı Hasan Ocaklı ve Türkiye’nin ilk düşünce koçu olan Münir Arıkan da katıldı.
Toplantıda konuşan Kamer Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özer Sevencan, “2008 yılının 2. yarısından itibaren tüm Dünya’yı saran ekonomik krize rağmen Beysu, çalışanlarının ve değerli bayilerinin özverisiyle 2008 yılı hedeflerine ulaştı” dedi. Sevencan, “Beysu, sürekli yenilikten taraf olup lider marka olma yolunda gerekli atılımları yapmaktadır. Takdir edersiniz ki yeterli su kaynağı olmadan kapasite artırmak anlamsızdır. Yeni kaynak bulunmasıyla birlikte 2009 yılı hedeflerimize kapasite artırımını da dâhil ettik. Hedef,  pazar payında ve müşteri memnuniyetinde lider olmaktır. Lider olmak için sadece bizim çalışmalarımız ve yatırımlarımız yetmez. Lider olmak için siz değerli bayilerimizin Beysu markasına inanması ve tüketiciye kalitemizi daha iyi anlatması gerekir. Bu düşüncelerle Beysu’yu daha yürekten sahipleneceğinize inanıyor birlikte daha çok kazanacağımızı ümit ediyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.
Organizasyonunda değerli düşünür Münir Arıkan Beysu bayilerine eğitim semineri verdi. Oldukça faydalı ve ilgi çekici olan semineri katılımcılar dikkatle dinledi. 2009 yılında Beysu bayilerinin neleri yaparak mutlu ve başarılı olacakları konusunda konuşan Münir Arıkan “Yabancı ülkeler gelişmiş ve gelişmeye devam ediyor, biz neden duruyoruz, neden kendimizi geliştirmek için çaba sarf etmiyoruz” dedi. Hiçbir olumsuz koşulun çalışmaya engel olamayacağını belirten Arıkan düzenlediği sunumla verdiği örneklerle “olumsuz koşullarda insanoğlunun neleri gerçekleştirebilecek kapasitede olduğunu, maddi ve manevi güçlerimizin farkına vararak çalışmamızın gerektiğini” söyledi
Yeni kurumsal kimlik çalışmalarının yanı sıra toplantıda yeni şişe tasarımları da tanıtıldı. Daha dayanıklı ve görsel olarak tasarlandığı belirtilen şişeler ve yeni reklam çalışmaları Beysu bayileri tarafından beğeniyle takip edildi ve alkış topladı. Toplantı başarılı bayilere ödüller verilmesi ve tüm katılımcılara hediye dağıtılmasıyla son buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri