Beyşehir'e MOBESE ve TEDES gündemde

Beyşehir'e MOBESE ve Trafik Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES) kurulması çalışmaları devam ediyor.

Beyşehir'e MOBESE ve Trafik Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES) kurulması çalışmaları devam ediyor. 

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, ilçeye MOBESE ve TEDES kazandırılması noktasında çalışmalara hız verdiklerini söyledi.

İlçede güvenliğin en önemli konulardan olduğunu, güvenliği sağlayan en önemli ekipmanların başında MOBESE kameralarının geldiğini belirten Özaltun, "Üçpınar mevkisinde jandarmanın yapacağı MOBESE sistemi var. Artık oradan gelecek bir aracın, sistem sayesinde plakasına bakılarak kontrolleri yapılabilecek" dedi.

MOBESE ile alakalı jandarmayla görüşmelerin devam ettiğini anlatan Özaltun, sistemin kısa sürede devreye gireceğini ifade etti. İlçe Emniyet Müdürlüğü ile özellikle ana caddelerde MOBESE sistemi kurulması için görüşmelerin sürdüğüne değinen Özaltun, şunları söyledi:

"Köprübaşı ile öğretmenevi arasındaki ana yolda aşırı sürat yapıldığı yönünde vatandaşlardan şikayetler geliyor. Bu caddemize de TEDES konulması konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Bu alana TEDES kurulduğu zaman hem araç kontrolü hem de güvenlik kontrolü sağlanmış olacak. Halkımızın güvenliği, sağlığı, birlikteliği bizim için çok önemli. Bu konuda belediye olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Emniyet Müdürlüğümüzle inşallah MOBESE ve TEDES'e en kısa sürede geçmeyi planlıyoruz."

Özaltun, Eşrefoğlu Camisi ve ilçenin farklı noktalarına yerleştirilecek kameralarla internet ortamından bu görüntüleri paylaşacaklarını açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlçeler Haberleri