Beyşehir’e karavancı akını

Karaburun Plajı, mesire alanları, inanç turizmi ve yayla turizmine sahip Beyşehir'e karavanlarıyla gelen yerli ve yabancı turistler, Beyşehir Gölü'nde gün batımı izlemenin keyfini yaşıyor.

Karaburun Plajı, mesire alanları, inanç turizmi ve yayla turizmine sahip Beyşehir'e karavanlarıyla gelen yerli ve yabancı turistler, Beyşehir Gölü'nde gün batımı izlemenin keyfini yaşıyor.

Göl kıyısında birkaç gün karavanlarında konaklayacak ziyaretçiler, doğal güzelliklerin yanı sıra ilçede bulunan tarihi Eşrefoğlu Camisi'ni de gezdi. Caminin gerek mimari yapısı gerek şahit olduğu geçmiş zaman dilimine tanıklık etmesi, turistlerin ilgisini çekiyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, ilçenin turizm potansiyelinin her geçen gün arttığını söyledi.

Beyşehir'in çok şanslı bir ilçe olduğunu belirten Özaltun, "Bütün bu doğal güzelliklerin üzerine kurulmuş ve bu tarihi geçmişe şahitlik etmiş yapıların yanı başında bulunan ilçemizin bu doğal ve tarihi güzelliklerini gezmek, görmek için gelen turistler, Beyşehir’in turizm potansiyelini artırıyor. Belediye olarak ilçemizin tanıtımı noktasında elimizden gelini yapıyor, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında tanıtım noktasında çalışmalar yürütüyoruz" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlçeler Haberleri