Beyşehir'de Ramazan coşkusu sürüyor

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Ramazan ayı dolayısıyla başlatılan etkinlikler devam ediyor.

Beyşehir Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri ilçeye bağlı mahallelerde de sürüyor. Yeşildağ Mahallesi’nde önce iftar sofrası kuruldu, ardından başlayan Ramazan etkinlikleri mübarek ayın manevi iklimini yerleşim merkezine taşıdı. Ramazan coşkusunda İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Belediye Başkanı Murat Özaltun, Başkan Yardımcıları Kahraman Göksu ve Halim Gümüşel, AK Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, meclis üyeleri, mahalle sakinleri bir araya geldi. Toplu iftar sofrasında ilçe protokolü ile birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşayan mahalle sakinleri, sonrasında başlayan etkinlikleri beğeniyle izledi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Ramazan ayı dolayısıyla her gün bir başka mahallede biraraya geldiklerini vurgulayarak, "Beyşehir merkezde gerçekleştirdiğimiz programları ilçemize bağlı diğer mahallelere de taşıyoruz. Ramazan ayının manevi iklimini ve coşkusunu tüm halkımızla birlikte işte böyle biraraya gelerek yaşamak, yaşatmak istiyoruz. Yeşildağ Mahallesi’ndeki bu program düzenlediğimiz 6’ıncı program. Ramazan ayı sonuna kadar bu programlar diğer mahallelerimizde de sürecek” dedi.

Buradaki programın ardından ilçe merkezinde festival meydanında gerçekleştirilen etkinliklere katılan Başkan Özaltun, sahnede düzenlenen illüzyon gösterilerinin bir parçası oldu. Beyşehirliler’in büyük ilgi gösterdiği etkinliklerde bir televizyon programında düzenlenen “Yetenek Sizsiniz” adlı yarışmaya katılarak adını duyuran sihirbaz İbrahim Oral, yaptığı gösterilerle dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlçeler Haberleri