Beyşehir'de ödüllü üye kampanyası

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, AK Parti İlçe Teşkilatı, ödüllü üye kampanyası düzenledi.
Konya'nın Beyşehir ilçesinde, AK Parti İlçe Teşkilatı, ödüllü üye kampanyası düzenledi.
AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, yaptığı açıklamada, Genel Bakan Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilat sayısının yüzde 20’si oranında üye sayısının artırılması yönündeki talimatı üzerine bu konuda yürütülen çalışmaları hızlandırdıklarını söyledi. Üye sayısının artırılması için ödüllü bir kampanya düzenlediklerini vurgulayan Huğlu, Şubat ayında başlayan bu kampanyanın 31 Mart’ta sona ereceğini söyledi. Ödüllendirme konusunun genel merkezin bir talimatı olmadığını, buna isteyen il ve ilçe teşkilatlarının karar verdiğini, Beyşehir’de de geçtiğimiz yıl benzer bir kampanya düzenlediklerini anımsatan Huğlu, “Geçen yıl en fazla üye yaparak birinci olan teşkilat mensubumuzu bir av tüfeği ile ödüllendirmiştik. İkinci ve üçüncü olan mensuplarımıza ise ödül olarak değişik markalarda saat hediye etmiştik. Bu yıl vereceğimiz ödüller belki daha farklı olabilir. Ödülün ne olacağına yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte karar vereceğiz” dedi.
Düzenledikleri kampanya sonunda üye sayısını giderek artırdıklarını ifade eden Huğlu, "Geçtiğimiz yıl kampanya döneminde 6 bin 500’lere ulaşan üye sayısı, bu yıl 31 Mart gelmeden 8 bin 500’ü aştı. Geçtiğimiz yıl bu konuda yüzde 13’lük rakamı bulmuştuk, bu yıl ise yüzde 17’yi geçtik ve yüzde 18’e yaklaştık. Üye sayısı her gün artıyor, rakamlar değişken olduğu için şu an net bir rakam veremiyorum. Ama yüzde 20 oranına ulaşmak ilk etaptaki hedefimiz” şeklinde konuştu.
Üye kampanyasında yönetim kurulu üyeleri, ilçe ve belde teşkilat mensupları, belediye başkanlarının da çalışma yapabildiğini kaydeden Huğlu, AK Partili olmayıp da partiye üye olduktan sonra gönüllü olarak bu çalışmayı yaparak birinci olan herhangi bir kişinin de bu ödüle sahip olabileceğini aktardı. Huğlu, üye sayısının artması konusunda tüm teşkilat mensuplarından daha fazla gayret göstermelerini beklediğini de sözlerine ekledi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri