Beyşehir'de MHP'de ücüncü istifa şoku

Beyşehir ilçesinde MHP'li bir belde belediye başkanı daha partisinden istifa etti.
Konya'nın Beyşehir ilçesinde MHP'li bir belde belediye başkanı daha partisinden istifa etti.
Beyşehir'e bağlı Akçabelen beldesinin MHP'li Belediye Başkanı Hasan Sayın, gazetecilere yaptığı açıklamada, partisinden istifa ettiğini açıkladı. İstifa dilekçesini partisine gönderdiğini ifade eden Sayın, "Belde halkımızdan ve belediye meclis üyelerimizden gelen istek üzerine partimden istifa ediyorum. Biz bu talebi yerine getirmek için istifa ettik. Belediye başkanlığına bundan sonra AK Parti'de devam edeceğim" dedi.
Sayın, Beyşehir'de MHP'li belediye başkanlarının istifasının son günlerde gündemden düşmeyen kaset skandallarıyla bir ilgisi olmadığını da belirtti. Beyşehir'de son bir hafta içerisinde MHP'den istifa eden belde belediye başkanı sayısı 3'e ulaştı. Daha önce de Gökçimen ve Yenidoğan belde belediye başkanları partilerinden istifa ettiklerini açıklamışlardı. Beyşehir'de son istifayla MHP'li belde belediye başkanı sayısı 4'e düştü.
Öte yandan, MHP Beyşehir İlçe Başkanı Yusuf Erdoğan, istifalarla ilgili olarak AK Parti'yi suçladı. Erdoğan, "Bizim sahada yıktıklarımız, masa başında bizi yıkmaya çalışıyor. Bu oyunu yapanları ben kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Bunlar benim sakalımı kesmişlerdir ama ben bunların kollarını 29 Mart'ta zaten kesmiştim" şeklinde konuştu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri