Beyşehir’de bayram öncesi denetim arttı

Beyşehir Belediyesi, yaklaşan bayram öncesi vatandaşların sağlıklı ve güvenli bir şekilde alışveriş yapabilmesi için denetim ve temizlik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Belediye zabıta ekipleri, bayram öncesinde özellikle hayvan pazarı, marketler ve fırınlarda kapsamlı denetimler gerçekleştiriyor. Ekipler, hayvan pazarında hijyen kurallarına uyulup uyulmadığını, marketlerdeki şekerlemelerin son kullanma tarihlerini ve fırınlarda üretilen ekmeklerin standartlara uygunluğunu titizlikle kontrol ediyor. Bu denetimlerin amacı, vatandaşların sağlıklı gıda tüketmelerini sağlamak ve bayram alışverişlerini güvenle yapmalarını temin etmek.

Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de bayram öncesi şehrin dört bir yanında temizlik çalışmalarını hızlandırdı.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın bayramı huzur ve güven içinde geçirmeleri için ekiplerimiz büyük bir özveriyle çalışıyor. Hem alışveriş sırasında sağlıklı ürünlere ulaşmalarını sağlamak hem de bayramı temiz ve düzenli bir şehirde karşılamaları için tüm gücümüzle sahadayız” dedi.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri