Beyşehir'de 78 mezunları buluştu

Konyanın Beyşehir ilçesinde, Eskişehir Anadolu Lisesi 1978 mezunları bir araya geldi.
Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Eskişehir Anadolu Lisesi 1978 mezunları bir araya geldi.
Eskişehir Anadolu Lisesi mezunu Beyşehirli fotoğraf sanatçısı Reha Bilir, aynı sıralarda dirsek çürüttüğü 1978 mezunu öğrenci arkadaşlarını Konya ve ilçesi Beyşehir'de konuk etti. Beyşehir'e gelen 1978 mezunları, mesire alanı Yaka Manastır'ta kahvaltı yaptıktan sonra tarihi Eşrefoğlu Camisi'ni ziyaret etti.
Mezun isimlerden Bursa'da genel cerrahi uzmanı olarak görev yapan Dr. Levent Tatlıkazan, Beyşehir'in doğal güzelliğine, tarihi camisinin ise büyüleyici atmosferine hayran kaldığını belirtti. Muğla'dan geziye katılan Emekli Tabip Albay Mustafa Gürsoy ise, sınıf arkadaşları Reha Bilir'e bu organizasyonu gerçekleştirerek Beyşehir'i tanıma fırsatı oluşturduğu için teşekkür etti.
Reha Bilir ise, "Uzun yıllar sonra 41 arkadaşımı Beyşehir'de biraraya getirmekten mutluyum. Arkadaşlarıma önce Konya'yı gezdirip Karatay Medresesi'ni, İnce Minare'yi, Japon Parkı'nı, Sille'yi ve Sille Sanat Sarayı'nı tanıttım. Daha sonra da sema töreni izledik. Şimdi de benim şehrimde Beyşehir'de birlikteyiz. Arkadaşlarımın dünyanın en güzel köşesini de tanımalarını istedim ve buraya davet ettim. Bu organizasyona katkı sağlayan Konya Valimiz Aydın Nezih Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek, İl Emniyet Müdürümüz Hüseyin Namal ile Konya Polisevi Şube Müdürümüz ve personeline de gösterdikleri yakın misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Yıllar sonra gelen buluşma Beyşehir tarihi Taşköprü üzerinde ve Eşrefoğlu Camisi'nde çekilen fotoğrafların ardından sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri