Beyşehir zirvedeki yerini korudu

Futbol Amatör Küme Süper Grupta yavaş yavaş sona yaklaşılıyor. Bitime beş hafta kala Beyşehir Belediyespor zirvedeki yerini koruyor.
İlk 3 sırayı alan takımlarla alt sıradaki ekipler arasındaki puan farkı açılıyor. Geride kalan haftanın en önemli maçında Beyşehir Belediyespor, takipçilerinden Muhasebe Gençlerspor’u 1-0 yenerek namaglup unvanını korurken rakibi ile arasındaki puan farkını da açtı. İkinci sırada bulunan Selçuklu Belediyespor ise, deplasmanda Ereğlispor’u 2-0’la geçip  takibini sürdürdü. Haftanın en gollü maçı ise Stadspor ile Cihanbeyli Belediyspor arasında oynandı. Stadspor 4-1 öne geçtiği maçtan 1 puanla ayrıldı. Karşılaşmada seyirciler tam 8 gol izleme imkanı buldu. Süper Gruba tutunma çabası içerisindeki Kuluspor,  matematiksel olarak kümede kalma şansı devam eden Sanayispor’u 7-2 mağlup ederek puan farkını 7’ye çıkarttı. Bu grupta Bozkır Gençlerbirliği, Demirspor’un ligden çekilmesi nedeniyle 3-0’lık hükmen galibiyetle haftayı 3 puanla kapattı. Bu grupta Beyşehir Belediyespor Bölgesel Lige en yakın ekip olarak göze çarpıyor. Selçuklu Belediyespor ise takibini sürdürürken 2 puanlık fark da devam ediyor.
A GRUBUNDA TEK MAÇ OYNANDI
Bu hafta A grubunda maç oynanmazken  bu grupta sadece  erteleme  karşılaşması oynandı. Karapınar Belediyespor deplasmanda Seydişehir Gücü’nü 3-1 yenerek zirveyi Selçukspor’dan devraldı. Seydişehir Gücü ise 11 puanla grubun dibinde kaldı. A Grubunda maçlara hafta sonu devam edilecek.
MALİYE AVANTAJ SAĞLADI
Futbol 1. Amatör Küme B Grubunda sezonun bitimine bir hafta kala lider Kadınhanı Belediyespor şampiyonluğunu ilan etti. İkinci sıradaki Maliyespor ise, birkaç sezon önce şanssız şekilde düştüğü Süper Gruba yükselme adına büyük avantaj sağladı. Kadınhanı’nda oynanan ve kıran kırana geçen maç sonunda Kadınhanı Belediyespor ile Maliyespor 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla namaglup unvanını koruyan siyah-beyazlılar, şampiyonluğunu da sezon bitmeden ilan etti. Durak Ö.Akkanat YİBO ise, deplasmanda Mobilyacılar Sitespor’u 3-2 yendi ve Süper Grup iddiasını son haftaya taşıdı. Bu grupta  Süper Gruba çıkacak 2. takım son hafta belli olacak. Yeni Meramspor ise hafta sonu aldığı galibiyetle kümede kalmayı garantiledi.  Mor Menekşeler konuk ettiği Akşehir Endüstrispor’u 4-2 yenerek rahat bir nefes aldı. Bu sonuçla birlikte B Grubunda Ilgınspor’un düşmesi de kesinleşti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri