Beyşehir yenilgiye üzülüyor

1.Amatör Küme Süper Grup’ta ilk üçe girebilme mücadelesi veren ancak hedefinden giderek uzaklaşan Beyşehir Belediyespor’da moraller bozuldu.

Son olarak ikinci sıradaki Sarayönü Belediyespor’a da kendi sahasında yenilen mavi-beyazlılar, son 3 haftadır puana hasret kaldı. 5 haftalık bir galibiyet maratonunun ardından adeta düşüşe geçen Beyşehir Belediyespor’u alınan peşpeşe yenilgiler zirve yarışında gerilerde bıraktı.

Önce Medaş Tek Meram’a kendi sahasında, ardından lider Çumra Belediyespor’a deplasmanda, son olarak yine 75’nci Yıl Cumhuriyet Stadyumu’nda Sarayönü Belediyespor’a yenilen mavi-beyazlılar 3 haftada 9 puan birden kaybetti. Bu sonuçla 21 puanda kalan Beyşehir Belediyespor, 7 nci sıraya geriledi. Ligde 6 galibiyeti, 3 beraberliği bulunan mavi-beyazlılar 7 yenilgi yüzü gördü. Rakip filelere 22 gol gönderen Beyşehir, kalesinde ise 21 gol buldu.
Beyşehir Belediyespor’un bu hafta sonu maçı bulunmuyor. Ligden çekilen Tuzlukçu Belediyespor’la karşılaşması gereken mavi-beyazlılar bu maçtan 3-0 hükmen galip ayrılacak. Bu arada, grupta zirve yarışı da ligin son haftalarına yaklaşılırken iyice kızıştı. Haftayı galibiyetle kapatan lider Çumra Belediyespor 38 puanla zirvedeki yerini korudu. Deplasmanda altın değerinde 3 puan bulan Sarayönü Belediyespor 1 puan geriden lideri takip ederken, Medaş Tek Meramspor ise aldığı 3 puanla 35 puana ulaşarak üçüncü sıradaki yerini muhafaza ediyor.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri