Beyşehir ve Seydişehir küme düştü

Konya Süper Amatör Grup’ta 2017-2018 sezonu 18.hafta maçlarıyla tamamlandı.

Ligde Karapınar Belediyespor şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselmeyi geçen hafta garantilerken, Kadınhanı Belediyespor da ikinci olarak play-out maçı oynamaya hak kazandı. Kadınhanı, Akşehir ya da Ereğli ile Bölgesel Amatör Lig’e yükselme adına karşılaşacak.

İKİ TAKIM VEDA ETTİ

Ligde son iki sırayı alan Seydişehir Belediyespor ile Beyşehir Beledieyspor küme düştü. Bu takımlar önümüzdeki sezon 1.Amatör Küme’de mücadele edecek. son hafta öncesinde iki ekipte küme düşme hattının üzerinde yer alıyordu. Son iki sırada yer alan Altınekinspor ve Yeni Emirgazi Belediyespor maçlarını kazandı. Yeni Emirgazi Belediyespor  evinde Beyşehir Belediyespor’u 2-1 yenerek kümede kalırken rakibini bir alt lige gönderdi.  Altınekinspor ise evinde Ilgın Belediyespor’u 4-2 yenerek puanını 18 yaptı ve kümede kalmayı başardı. Seydişehir Belediyespor ise Kadınhanı ile evinde 2-2 berabere kalarak Süper Gruba veda etti.

SON HAFTANIN SONUÇLARI ŞU ŞEKİLDE:

Çumra Bld 0-0 Selçukspor, Selçuklu Bld 3-1 Karapınar Bld, Seydişehir Bld 2-2 Kadınhanı Bld, Y.Emirgazi Bld 2-1 Beyşehir Bld, Altınekinspor 4-2 Ilgın Bld.

ABİDİN KURT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri