Beyşehir Lige hızlı hazırlanıyor

Yeni sezonda Futbol Deplasmanlı Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan temsilcilerimizden Beyşehir Belediyespor, transfer çalışmalarına erken başladı
Transferin yanı sıra tesisleşmeye büyük önem verdiklerinin altını çizen mavi-beyazlı takımın Genel Kaptanı ve Futbol Şube Sorumlusu Memiş Kunt, “Süper Grupta namağlup şampiyon olarak BAL Ligi’ne yükseldik, ancak bu iş bununla bitmeyecek. Bizim hedefimiz daha yukarı ligler O nedenle transfer çalışmalarına erken başladık. Şu anda hocamız Nail Vurucu maçları izliyor, oyuncu tespiti yapıyor. Bünyemize uygun, bizi yukarılara taşıyabilecek oyuncuları kadromuza dahil edeceğiz. Maddi manevi hiçbir sıkıntımız bulunmuyor, çünkü hesaplarımızı buna göre yaptık. Beyşehir Belediyespor, BAL Ligi’nde fırtınalar estirecektir. Biz takım olarak büyük hedefler peşindeyiz, bunu da başaracağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.
Kunt tesisleşme konusuna da açıklık getirerek, “Sporcularımızın antrenman yapacağı, kros çalışması gerçekleştireceği bir tesisi yeni sezona yetiştirme çabası içerisindeyiz. Elbette bununla sınırlı kalmayacak. Başka takımların Beyşehir’e gelip kamp yapmaları için, yeni tesislerin hazırlığı içerisindeyiz. Sabahları göle karşı uyanacakları, göl manzaralı olarak antrenmanlarını yapacakları tesisleri hayata geçirme projelerimiz var. Beyşehir’i gerek spor, gerekse turizm açısından tüm Türkiye’ye tanıtmak istiyoruz. Sportif anlamda da, Beyşehir’in başarıyı hak ettiği düşüncesindeyiz” diyerek sözlerini noktaladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri