Beyşehir işi sıkı tutuyor

1. Amatör Kümeye moralli başlayan Beyşehir Belediyesporun tek hedefi şampiyonluk. Antrenör Nail Vurucu, lige galibiyetle başlamanın kendilerini mutlu ettiğini ve önemli bir üç puan aldıklarını söyledi
Beyşehir Belediyespor antrenörü Nail Vurucu, “Sezonun ilk maçında kazandığımız için çok mutluyuz. Bundan sonra tüm maçlarımız final havasında geçecek” dedi. Konya 1.Amatör Küme Süper Grup’ta yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Beyşehir Belediyespor’da sezonun ilk maçında alınan galibiyet teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra yönetimi de sevindirdi. Grubun iddialı ve güçlü ekiplerinden Selçuklu Belediyespor’u 2-0 gibi net bir skorla mağlup eden mavi-beyazlılarda iki farklı sonuca ulaşabilmek için futbolcuların son saniyelere kadar gösterdiği enerji ve bitmek bilmeyen mücadele azmi ise takıma ayrı bir mutluluk verdi. Beyşehir Belediyespor, ilk maç sonunda yeni sezon için iyi sinyaller verirken, aynı zamanda takımın başarısı için forma giyerek 90 dakika boyunca ter döken antrenör Nail Vurucu da, elde edilen galibiyetin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.   
Soyunma odasında yaptığı açıklamada, “Maçtan önce 1-0 olsun, bizim olsun diyorduk.”diye söze başlayan Vurucu, “Çünkü rakip Selçuklu Belediyesi idi. İyi bir rakibi yendiğimiz için çok mutluyuz” dedi. Bu sezon öncesinde Beyşehir’e yakışır iyi bir kadro kurduklarını belirten Vurucu, bunun semeresini ligin sonunda şampiyon olarak almak istediklerini kaydetti. Bu nedenle her maça final havasında çıkacaklarını vurgulayan Vurucu, “İnşallah sezon sonunda şampiyon olup ipi göğüsleriz. Tek hedefimiz bölgesel lige yükselebilmek” diye konuştu. Nail Vurucu, ilk hafta olması nedeniyle tribünlere yansıyan ilginin az olduğunu, ancak bundan sonraki haftalarda Beyşehir seyircisinin kendilerini yalnız bırakmayacağına inandıklarını da sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri