Beyşehir Caddesine akıl almaz göbek yaptılar

Daha çok geniş kavşaklarıyla gündeme gelen Konya, bu kez de tam tersi mini bir göbekle gündeme geldi. Beyşehir Caddesi, Abidin Sokak girişine yapılan küçük göbek, sosyal medyada alay ve tartışma konusu oldu.

Kısa süre önce bölgeye yapılan mini göbek, görenler tarafından hayretle karşılandı. Konya'daki mini göbek denemesine 6 milyonluk Porsche takıldı. Lüks model bir aracın bölgede yaşadığı garip olay, görenlerin tepkisini çekti. Olay, Konya tabiriyle Şeker Battı çıktısı civarı, Beyşehir Caddesi'nde gerçekleşti. Porsche markalı bir araç, belediye ekiplerinin yeni yaptığı ve vatandaşlardan tepki gören "mini göbek"e çıktı. Milyonluk araç, anlamsız göbeğe çıkmasıyla büyük maddi zarar gördü. Aracı, saplandığı yerden kurtarma aracı çıkarabildi.

‘KONYA’NIN KAVŞAKLARI REKORLAR KİTABINA ADAY’

O mini kavşağı gören ve fotoğraflayan Konyalılar, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı da etiketleyerek, “Başkanım, burada kazalar eksik olmaz. Lütfen önlem alın” çağrısında bulundu. Mini göbeğin hangi amaçla yapıldığı merak konusu olurken, Konya’da daha önce yapılan ve kazalara davetiye çıkaran geniş kavşaklar da tartışma konusu olmaya devam ediyor. Alaaddin Tepesi kavşağı dışında, Konya’da rekorlar kitabına girmeye aday orta refüj bir de Aksaray yoluna yapıldı. Vatandaş tarafından ‘Dön dön bitmeyen refüj’ olarak yorumlanan kavşak da ilk yapıldığında sosyal medyanın gündeminden düşmemişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri